Werken-bij Website

Een werkbij-site is zo gek nog niet.

Wij werken uitsluitend voor de bemiddelingsbranche, hier zien we steeds meer bureaus de volledige werving en selectie van bedrijven overnemen. Dit hoeft helemaal Inhouse bij een bedrijf te gebeuren, want tegenwoordig gaat steeds meer op afstand. Heb jij nou ook een aantal grotere klanten waar je veel voor doet en wil je dit nog verder professionaliseren dan werkt een werken bij-site enorm goed. Met een Werkenbij-site zet je jouw opdrachtgever in het zonnetje, geef je extra aandacht en het zorgt ervoor dat je jouw kandidaten beter kunt informeren over de werkzaamheden, functies, cultuur van jouw opdrachtgever. Dit zorgt voor meer conversie, betere en eenvoudigere plaatsingen. Ja een Werkbij-site is zo gek nog niet.

Zie hieronder een selectie van Detachering websites die we voor Detacheringsbureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Detachering Website voor jouw bouwen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat je website bouwen Bouw gratis website

Ontwerp

Bij het bouwen van een Werkbij-site beginnen we altijd met het ontwerp. Het ontwerp van jouw Werkbij-site moet passend en aantrekkelijk zijn. Dit ontwerp maken we nadat we alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek met duidelijk de wensen en cultuur van jouw opdrachtgever in kaart, starten wij met de ontwerpfase van de Werkbij-site. Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 1 week nodig. Zodra wij 100% enthousiast zijn over het ontwerp dan mailen we jouw dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp meestal telefonische. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord op ontwerp gaan wij de website volgens het ontwerp bouwen. We zetten dan het ontwerp van de Werkbij-site om in

Functionaliteiten

Ons team bestaat voornamelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continue onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, Inschrijven, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig is binnen ons platform zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Werkbij-site. Dit is enorm handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continue door ontwikkeld wordt. Hierdoor blijft jouw Werkbij-site toekomst proof en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Werkbij-site te laten bouwen. Het enige wat wij vaak voor Werkbij-site doen is een update, actie, nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Werkbij-site is niet meer nodig of je moet een nieuwe Werkbij-site willen maken voor een nieuwe opdrachtgever. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is beter voor je vindbaarheid binnen Google.

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. wordpress

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Recruitement CRM Uitzendplaats

SEO Vindbaarheid

Google stelt hoge eisen aan een Werkbij-site. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO optimalisatie, het gebruik van de juiste H1,H2,H3, Titel en Meta description is van essentieel belang voor jouw Werkbij-site. En we willen natuurlijk dat jouw Werkbij-site bovenaan komt. Nu wil elke Werkbij-site bovenaan staan, maar wij gaan bij elk Werkbij-site voor het beste mogelijke resultaat. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten in jouw Werkbij-site op de juiste manier worden ingevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de Yoast Plugin wat jou helpt om de teksten binnen de Werkbij-site volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je kennis om de vindbaarheid van jouw Werkbij-site continue te verbeteren.

Server capaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Werkbij-site is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Werkbij-site laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 15,- per maand. Normaal gesproken vragen wij € 25,- per maand maar een Werkbij-site is vaak niet zo groot als een volledige Uitzendbureau Website of Vacaturesite. Overigens de meeste Internetbureau zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Mis je hierdoor een kandidaat dan ben je heel veel duurder uit.

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats praat vervolgens met jouw Werkbij-site zodat vacatures online komen en jij de sollicitatie hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Werkbij-site. Wij kunnen jouw Uitzendplaats omgeving koppelen aan meerdere Werkbij-site, zodat je voor elke grotere opdrachtgever een Werkbij-site kunt aanbieden terwijl je alles in 1 omgeving beheerd binnen Uitzendplaats.

Bezoek Uitzendplaats

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Werkbij-site staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons uiteraard hiervan de inloggegevens. Ben je nieuw met WordPress dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming WordPress is het meest gebruikte CRM van de Wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ontelbaar veel plugins voor geschreven die gratis gebruikt kunnen worden. De meeste Internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent wie de Werkbij-site beheerd.

Mails afhandeling

Wij zorgen voor de interne mail afhandeling, bedankt voor sollicitatie, sollicitatiemails etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

 

Instelbare formulieren

Omdat de ene opdrachtgever een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier, inschrijfformulier etc. wil en een andere opdrachtgever wil toch iets meer gegevens ontvangen, maken wij elk formulier die wij op jouw Werkbij-site gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens onze voorkeur is altijd om de formulieren op je Werkbij-site zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, inschrijvingen, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Werkbij-site.

Wil je dat wij ook een werken bij website voor jouw bouwen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Laat je website bouwen