Download Uitzendbureau Website plugin

Een passende en professionele Detachering Website?

Kandidaten verleiden om via jouw detacheringsbureau bij verschillende opdrachtgevers te gaan werken. Binding, teambeleving en het ‘hier wil ik bij horen effect’ zijn heel belangrijk om jouw detacheringsbureau te laten groeien. Wij helpen daar graag bij met een passende en professionele Detachering Website.

Zie hieronder een selectie van Detachering Websites die wij voor detacheringsbureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Detachering Website voor jou bouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontwerp van de website

Bij het bouwen van een Detachering Website beginnen we altijd met het ontwerp. Het ontwerp van jouw Detachering Website moet passend en aantrekkelijk zijn. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek met duidelijk de wensen en cultuur van jouw detacheringsbureau in kaart, starten wij met de ontwerpfase van jouw Detachering Website (bestaand of volledig nieuw). Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 1 á 2 weken nodig. Zodra wij 100% enthousiast zijn over het ontwerp dan mailen we jou dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp meestal telefonisch. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord op ontwerp gaan wij de website volgens het ontwerp bouwen. We zetten dan het ontwerp van de website om in html/css.

Functionaliteiten

Ons team bestaat voornamelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continu onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, Inschrijven, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig zijn binnen ons platform, zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Detachering Website. Dit is enorm handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continu doorontwikkeld worden. Hierdoor blijft jouw website toekomstbestendig en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Detachering Website te laten bouwen. Wat wij wel vaak doen voor Detacheringsbureaus is een update, actie of nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Detachering Website is niet meer nodig. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is beter voor je vindbaarheid binnen Google.

Google Jobs

Als uitzendbureau ben je continu opzoek naar nieuw personeel. Hierin kun je tegenwoordig niet meer om Google Jobs heen.

Meer informatie

SEO Vindbaarheid

Google stelt hoge eisen aan een Detachering Website. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO-optimalisatie, het gebruik van de juiste H1, H2, H3 titels en Metadescription zijn van essentieel belang voor jouw Detachering Website. En we willen natuurlijk dat jouw Detachering Website bovenaan komt. Nu wil elk Detacheringsbureau bovenaan komen te staan, maar wij gaan bij elk Detacheringsbureau voor het beste mogelijke resultaat. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten in jouw Detachering Website op de juiste manier worden ingevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de Yoast plugin die jou helpt om de teksten binnen de Detachering Website volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je kennis om de vindbaarheid van jouw Detachering Website te verbeteren ten opzichte van jouw collega’s binnen de Detacheringsbranche.

Servercapaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker willen natuurlijk niet wachten totdat jouw Detachering Website is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Detachering Website laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste internetbureaus zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Wanneer je kandidaten misloopt door een trage website ben je vele malen duurder uit.

Koppeling Recruitment CRM Uitzendplaats

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats communiceert vervolgens met jouw Detachering Website zodat vacatures online komen en jij de sollicitatie hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Detachering Website.

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Detachering Website staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons de inloggegevens. Wanneer werken met WordPress nieuw voor je is dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming; WordPress is de meest gebruikte CRM-tool van de Wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ongelofelijk veel plugins voor gemaakt die gratis gebruikt kunnen worden. De meeste internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent met wie de website beheert.

Mails afhandeling

Wij zorgen voor de automatische interne mail afhandeling zoals: “bedankt voor uw sollicitatie”, “wij hebben uw sollicitatiemail ontvangen” etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

Instelbare formulieren

Omdat de ene Detachering Website een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier en inschrijfformulier etc. wil, en de andere Detachering Website toch iets meer gegevens ontvangt, maken wij elk formulier die wij op jouw Detachering Website gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens is onze voorkeur altijd om de formulieren op je Detachering Website zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, inschrijvingen, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Detachering Website.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!