Werving en Selectie Website

Jouw Werving en Selectie website dat goed werkt

Het is niet eenvoudig om elke keer weer die vacature te vervullen. Werving en Selectie is een absoluut vak waarbij goede kandidaten schaars zijn. Als Werving en Selectie bureau heb je veel concurrentie van vacaturesite, collega Werving en Selectie bureaus, Google Jobs. Het is dan ook super belangrijk dat jouw Werving en Selectie Website goed werkt, jouw vacatures namens de opdrachtgever perfect worden getoond en de website de juiste boodschap geeft waarom jouw Werving en Selectie bureau interessante vacatures heeft en een professioneel bureau is om mee samen te werken.

Zie hieronder een selectie van Werving en Selectie Website die we voor Werving en Selectie bureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Werving en Selectie Website voor jouw bouwen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat je website bouwen Bouw gratis website

Ontwerp

Bij het bouwen van een Werving en Selectie Website starten we met het maken van een ontwerp (afbeelding). Het ontwerp van jouw Werving en Selectie moet professioneel en aansprekend zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de bezoeker precies vind wat hij of zij zoekt. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek waarin wij een beeld krijgen van jouw wensen en visie omtrent Werving en Selectie, starten wij met de ontwerpfase van jouw Werving en Selectie (bestaand of volledig nieuwe website). De doorloop van het ontwerpen van een volledig nieuw Werving en Selectie website is ongeveer 1 a 2 weken. Wanneer onze ontwerper een smile op zijn gezicht heeft gekregen van hoe mooi het ontwerp is mailen we jouw dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp in de meeste gevallen telefonische. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord op ontwerp gaan wij de Werving en Selectie website bouwen.

Functionaliteiten

Ons team bestaat hoofdzakelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continue onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, CV plaatsen, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig is binnen ons platform zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Werving en Selectie Website. Dit is natuurlijk super handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continue door ontwikkeld wordt. Hierdoor blijft jouw website toekomst bestendig en hoef je niet, wat we vaak zien, om de zoveel jaar een nieuwe Werving en Selectie Website te laten bouwen. Het enige wat wij vaak voor Werving en Selectie bureaus doen is een update, actie, nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Werving en Selectie Website is niet meer nodig, het blijft dezelfde website die mee ontwikkeld door de loop van de jaren. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is goed voor je vindbaarheid binnen Google.

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. wordpress

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Recruitement CRM Uitzendplaats

SEO Vindbaarheid

Er is veel concurrentie tussen Werving en Selectie bureau website in Google. Google stelt daarnaast hoge eisen aan een Werving en Selectie Website. Juiste indexering, paginering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO optimalisatie, het gebruik van de juiste H1,H2,H3, Titel en Meta description is enorm belangrijk voor jouw Werving en Selectie Website. Wij willen jouw Werving en Selectie Website natuurlijk bovenaan in de organische Google resultaten. Nu wil elk Werving en Selectie bureau bovenaan komen te staan in Google. Dit is de reden dat wij alleen maar website bouwen binnen de bemiddelingsbranche omdat we zodoende precies weten wat belangrijk is en wat niet. Wij zetten voor elke Werving en Selectie Website 100% in op vindbaarheid binnen Google. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij de oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten, afbeeldingen in jouw Werving en Selectie Website op de juiste manier worden ingevoerd. Ook maken wij gebruik van de Yoast SEO Plugin wat jou enorm helpt om de teksten volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je alle kennis om de vindbaarheid van jouw Werving en Selectie Website te verbeteren ten opzichte van jouw collega’s binnen de Werving en Selectie branche.

Server capaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Werving en Selectie is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Werving en Selectie Website laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste Internetbureau zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Mis je hierdoor een kandidaat dan ben je heel veel duurder uit.

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats praat vervolgens met jouw Werving en Selectie Website zodat vacatures online komen en jij de sollicitaties hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Werving en Selectie.

Bezoek Uitzendplaats

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Werving en Selectie staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons uiteraard hiervan de inloggegevens. Ben je nieuwe met WordPress dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming WordPress is het meest gebruikte CRM van de Wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ontelbaar veel plugins voor geschreven die gratis gebruikt kunnen worden. Zoals ook wij een gratis Werving en Selectie Website Plugin gekoppeld aan Uitzendplaats hebben geschreven en uitgebracht. De meeste Internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent wie de website beheerd. Waarbij het belangrijk is om aan te geven dat wij het heel graag willen verzorgen.

Mails afhandeling

Wij zorgen voor de interne mail afhandeling, bedankt voor sollicitatie, sollicitatiemails etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

 

Instelbare formulieren

Omdat het ene Werving en Selectie een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier, inschrijfformulier etc. wil en ander Werving en Selectie bureau toch iets meer of juist minder gegevens ontvangen. Daarom maken wij elk formulier die wij op jouw Werving en Selectie Website gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens onze voorkeur heeft altijd om de formulieren op je website zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, cv,s, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Werving en Selectie Website.

Wil je dat wij ook een werving en selectie website voor jouw bouwen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Laat je website bouwen