Download Uitzendbureau Website plugin

Jouw Werving en Selectie Website die goed werkt

Het is niet eenvoudig om elke keer weer die vacature te vervullen. Werving en selectie is een absoluut vak waarbij goede kandidaten schaars zijn. Als werving- en selectiebureau heb je veel concurrentie van Vacaturesites, collega’s werving- en selectiebureaus en bijvoorbeeld Google Jobs. Het is dan ook super belangrijk dat jouw Werving en Selectie Website goed werkt, jouw vacatures namens de opdrachtgever perfect worden getoond en de website de juiste boodschap geeft. Uit de boodschap moet duidelijk worden waarom jouw werving- en selectiebureau interessante vacatures heeft en een professioneel bureau is om mee samen te werken.

Zie hieronder een selectie van Werving en Selectie Websites die we voor werving- en selectiebureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Werving en Selectie Website voor jou bouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontwerp

Bij het bouwen van een Werving en Selectie Website starten we met het maken van een ontwerp (afbeelding). Het ontwerp van jouw Werving en Selectie Website moet professioneel en aansprekend zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de bezoeker precies vindt wat hij of zij zoekt. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek waarin wij een beeld krijgen van jouw wensen en visie omtrent jouw Werving en Selectie Website, starten wij met de ontwerpfase van jouw Werving en Selectie Website (bestaand of volledig nieuwe website). Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 1 á 2 weken nodig. Wanneer onze ontwerper een glimlach op zijn gezicht heeft gekregen van hoe mooi het ontwerp is mailen we jou dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp in de meeste gevallen telefonisch. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord op ontwerp gaan wij de Werving en Selectie Website bouwen.

Functionaliteiten

Ons team bestaat hoofdzakelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continu onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, CV plaatsen, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig zijn binnen ons platform, zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Werving en Selectie Website. Dit is natuurlijk super handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continu doorontwikkeld worden. Hierdoor blijft jouw website toekomstbestendig en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Werving en Selectie Website te laten bouwen. Wat wij wel vaak doen voor Werving en Selectie Websites is een update, actie of nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Werving en Selectie Website is niet meer nodig, het blijft dezelfde website die meegroeit door de loop van de jaren. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is goed voor je vindbaarheid binnen Google.

Google Jobs

Als uitzendbureau ben je continu opzoek naar nieuw personeel. Hierin kun je tegenwoordig niet meer om Google Jobs heen.

Meer informatie

SEO Vindbaarheid

Er is veel concurrentie tussen Werving en Selectie Websites in Google. Google stelt daarnaast hoge eisen aan een Werving en Selectie Websites. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO-optimalisatie, het gebruik van de juiste H1, H2, H3 titels en Metadescription zijn enorm belangrijk voor jouw Werving en Selectie Website. Wij willen jouw Werving en Selectie Website natuurlijk bovenaan krijgen in de organische Google resultaten. Nu wil elk werving- en selectiebureau bovenaan komen te staan in Google. Dit is de reden dat wij alleen maar websites bouwen binnen de bemiddelingsbranche omdat we zodoende precies weten wat belangrijk is en wat niet. Wij zetten voor elke Werving en Selectie Website 100% in op vindbaarheid binnen Google. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij de oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten, afbeeldingen in jouw Werving en Selectie Website op de juiste manier worden ingevoerd. Ook maken wij gebruik van de Yoast SEO plugin die jou enorm helpt om de teksten volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je alle kennis om de vindbaarheid van jouw Werving en Selectie Website te verbeteren ten opzichte van jouw collega’s binnen de Werving en Selectie branche.

Servercapaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Werving en Selectie Website is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Werving en Selectie Website laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste internetbureaus zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Wanneer je kandidaten misloopt door een trage website ben je vele malen duurder uit.

Koppeling Recruitment CRM Uitzendplaats

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats communiceert vervolgens met jouw Werving en Selectie Website zodat vacatures online komen en jij de sollicitaties hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Werving en Selectie Website.

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Werving en Selectie Website staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons de inloggegevens. BWanneer werken met WordPress nieuw voor je is dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming; WordPress is de meest gebruikte CRM van de wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ongelofelijk veel plugins voor gemaakt die gratis gebruikt kunnen worden. Zoals ook wij een gratis Werving en Selectie Website plugin gekoppeld aan Uitzendplaats hebben gemaakt en uitgebracht. De meeste internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent met wie de website beheert.

Mails afhandeling

Wij zorgen voor de automatische interne mail afhandeling zoals: “bedankt voor uw sollicitatie”, “wij hebben uw sollicitatiemail ontvangen” etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

Instelbare formulieren

De ene Werving en Selectie Website wil een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier, inschrijfformulier etc. Andere Werving en Selectie Websites willen toch iets meer, of juist minder, gegevens ontvangen. Daarom maken wij elk formulier die wij op jouw Werving en Selectie Website gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens is onze voorkeur altijd om de formulieren op je website zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, cv’s, en vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Werving en Selectie Website.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!