Functionaliteiten WordPress
Plugin & Thema

Functionaliteiten

Onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin en Thema bevat de volgende functionaliteiten:

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. WordPress Admin

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Uitzendplaats (Recruitment CRM)

Moderne Uitzendbureau Website

Onze WordPress Thema heeft een modern design speciaal ontworpen voor een optimale Uitzendbureau Website. Daarnaast is de Uitzendbureau Website zo gebouwd dat het voldoet aan de alle indexatie-eisen van Google. Dit voor een goede vindbaarheid van de website.

Volledig responsive

De Uitzendbureau Website die wij voor jou bouwen is volledig responsive. Jouw uitzendbureau website past zich moeiteloos aan het schermformaat van alle (mobile) devices aan. Zoals smartphone, laptop, tablet en pc.

Neem contact op

Fijne gebruikersgemak

Het gebruikersgemak van jouw Uitzendbureau Website is heel belangrijk. Ons WordPress Thema Plugin zorgt ervoor dat jouw Uitzendbureau Website eenvoudig en overzichtelijk in gebruik is, zodat de bezoeker snel op jouw website kan vinden waar hij / zij naar op zoek is.

Top snelheid

Onze Uitzendbureau Website zijn snel. Trage websites zorgen ervoor dat bezoekers de website snel verlaten. Daarnaast indexeert Google snelle websites hoger in de organische zoekresultaten. Hier besteden wij dan ook extra veel aandacht aan.

Goed vindbaar in Google

Wij hebben al onze kennis van het zoekalgoritme van Google in onze WordPress Plugin en WordPress Thema verwerkt. Tijdens de technische realisatie van jouw Uitzendbureau Website houden wij rekening met alle mogelijke technische SEO optimalisaties en zorgen wij ervoor dat de website SEO PROOF is.

Content Management Systeem (WordPress CMS)

Jouw website wordt voorzien van het CMS WordPress. Hiermee kun je eenvoudig de teksten op jouw uitzendbureau website aanpassen. WordPress is het meest gebruikte CMS zodoende kan bijna elke Internetbureau met WordPress werken. Daarnaast zijn er heel veel plugins gebouwd voor WordPress website waarmee je snel en eenvoudig uw website kunt uitbreiden. Lees meer over WordPress.

Veelgestelde vragen

Bouw je website of laat hem door ons maken!

Maak het jezelf gemakkelijk en kies een thema waardoor je enkel de afbeeldingen, kleuren en logo hoeft aan te passen. Maak je liever je eigen Thema dat kan natuurlijk ook, in dat geval ben je alleen onze gratis WordPress Plugin nodig. Geen tijd om zelf je website te bouwen? Of wil je 100% zekerheid dat het goed komt. Laat ons team van Uitzendbureau Website specialisten jouw uitzendbureau website verzorgen.

Bekijk mogelijkheden