Google Analytics

Wil jij inzicht krijgen in het verkeer en de acties op jouw Uitzendbureau Website om aan de hand van deze dat jouw website verder te optimaliseren?

👋 Meer weten over Google analytics? Neem dan contact op.

Google Analytics (GA4)

Google Analytics

Google Analytics (GA4) is een dienst voor webanalyse van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Wil jij inzicht krijgen in het verkeer en de acties op jouw Uitzendbureau Website om aan de hand van deze dat jouw website verder te optimaliseren? Laat ons dan Google Analytics voor je installeren, zodat je op onderzoek uit kan. Naast Google Analytics hebben we ook een plugin voor een eenvoudigere weergave van de bezoekersaantallen op je website. Ben je niet heel technisch? Dan is dat in sommige gevallen aan te raden. Met deze plugin zie je in ÊÊn oogopslag de basis informatie over het verkeer op jouw website.

Anne Datema

Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

050 – 800 32 85 info@flexsoftware.nl
Neem contact met ons op!

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijk software
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Gerelateerde functionaliteiten

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!