Uitzendbureau Website

professionele en goed werkende Uitzendbureau Website

Met 12.000 uitzendbureau in Nederland en de huidige krapte op de arbeidsmarkt wil je een professionele en goed werkende Uitzendbureau Website. Het is belangrijk dat Flexwerkers snel en eenvoudig kunnen Solliciteren op vacatures en zich kunnen Inschrijven. Wij zijn het Internet Bureau gespecialiseerd in het bouwen van goede Uitzendbureau Websites.

Zie hieronder een selectie van de Uitzendbureau Website die we voor uitzendbureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een uitzendbureau Website voor jouw bouwen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat je website bouwen Bouw gratis website

Ontwerp website

Bij het bouwen van een Uitzendbureau Website beginnen we altijd met het ontwerp. Het ontwerp van jouw Uitzendbureau Website moet passend en aantrekkelijk zijn. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek met duidelijk de wensen en cultuur van jouw uitzendbureau in kaart, starten wij met de ontwerpfase van jouw Uitzendbureau Website (bestaand of volledig nieuw). Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 1 a 2 weken nodig. Zodra wij 100% enthousiast zijn over het ontwerp dan mailen we jouw dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp meestal telefonische. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord op ontwerp gaan wij de website volgens het ontwerp bouwen. We zetten dan het ontwerp van de website om in html/css.

Functionaliteiten

Ons team bestaat voornamelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continue onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, Inschrijven, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig is binnen ons platform zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Uitzendbureau Website. Dit is enorm handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continue door ontwikkeld wordt. Hierdoor blijft jouw website toekomst proof en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Uitzendbureau Website te laten bouwen. Het enige wat wij vaak voor uitzendbureaus doen is een update, actie, nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Uitzendbureau Website is niet meer nodig. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is beter voor je vindbaarheid binnen Google. 

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. wordpress

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Recruitement CRM Uitzendplaats

SEO Vindbaarheid

Google stelt hoge eisen aan een Uitzendbureau Website. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO optimalisatie, het gebruik van de juiste H1,H2,H3, Titel en Meta description is van essentieel belang voor jouw Uitzendbureau Website. En we willen natuurlijk dat jouw Uitzendbureau Website bovenaan komt. Nu wil elk uitzendbureau bovenaan komen te staan, maar wij gaan bij elk uitzendbureau voor het beste mogelijke resultaat. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten in jouw Uitzendbureau Website op de juiste manier worden ingevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de Yoast Plugin wat jou helpt om de teksten binnen de Uitzendbureau Website volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je kennis om de vindbaarheid van jouw Uitzendbureau Website te verbeteren ten opzichte van jouw collega’s binnen de uitzendbranche.

Server capaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Uitzendbureau Website is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Uitzendbureau Website laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste Internetbureau zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Mis je hierdoor een kandidaat dan ben je heel veel duurder uit.

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats praat vervolgens met jouw Uitzendbureau Website zodat vacatures online komen en jij de sollicitatie hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Uitzendbureau Website.

Bezoek Uitzendplaats

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Uitzendbureau Website staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons uiteraard hiervan de inloggegevens. Ben je nieuwe met WordPress dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, ook de vinbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming WordPress is het meest gebruikte CRM van de Wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ontelbaar veel plugins voor geschreven die gratis gebruikt kunnen worden. De meeste Internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent wie de website beheerd.

Instelbare formulieren

Omdat het ene uitzendbureau een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier, inschrijfformulier etc. wil en ander uitzendbureau wil toch iets meer gegevens ontvangen maken wij elk formulier die wij op jouw Uitzendbureau Website gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens onze voorkeur is altijd om de formulieren op je website zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, inschrijvingen, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Uitzendbureau Website.

 

Mail afhandeling

Wij zorgen voor de interne mail afhandeling, bedankt voor sollicitatie, sollicitatiemails etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijk in de spam terecht komen.

Wil je dat wij ook een uitzendbureau Website voor jouw bouwen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Laat je website bouwen