Download Uitzendbureau Website plugin

Professionele en goed werkende Uitzendbureau Website

Met 12.000 uitzendbureaus in Nederland en de huidige krapte op de arbeidsmarkt wil je een professionele en goed werkende Uitzendbureau Website. Het is belangrijk dat Flexwerkers snel en eenvoudig kunnen solliciteren op vacatures en zich kunnen inschrijven. Wij zijn hét internetbureau gespecialiseerd in het bouwen van goede Uitzendbureau Websites.

Zie hieronder een selectie van de Uitzendbureau Websites die we voor uitzendbureaus hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Uitzendbureau Website voor jou bouwen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ontwerp website

Bij het bouwen van een Uitzendbureau Website beginnen we altijd met het ontwerp. Het ontwerp van jouw Uitzendbureau Website moet passend en aantrekkelijk zijn. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek met duidelijk de wensen en cultuur van jouw uitzendbureau in kaart, starten wij met de ontwerpfase van jouw Uitzendbureau Website (bestaand of volledig nieuw). Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 1 á 2 weken nodig. Zodra wij 100% enthousiast zijn over het ontwerp dan mailen we jouw dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp meestal telefonisch. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord gaan wij de website volgens het ontwerp bouwen. We zetten dan het ontwerp van de website om in html/css.

Functionaliteiten

Ons team bestaat voornamelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continu onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, Inschrijven, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig zijn binnen ons platform, zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Detachering Website. Dit is enorm handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de website continu doorontwikkeld worden. Hierdoor blijft jouw website toekomstbestendig en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Detachering Website te laten bouwen. Wat wij wel vaak doen voor Detacheringsbureaus is een update, actie of nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Detachering Website is niet meer nodig. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is beter voor je vindbaarheid binnen Google.

Google Jobs

Als uitzendbureau ben je continu opzoek naar nieuw personeel. Hierin kun je tegenwoordig niet meer om Google Jobs heen.

Meer informatie /functionaliteit/google-jobs/
Google Jobs

SEO Vindbaarheid

Google stelt hoge eisen aan een Uitzendbureau Website. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO-optimalisatie, het gebruik van de juiste H1, H2, H3 titels en Metadescription zijn van essentieel belang voor jouw Uitzendbureau Website. En we willen natuurlijk dat jouw Uitzendbureau Website bovenaan komt. Nu wil elke Uitzendbureau Website bovenaan komen te staan, maar wij gaan bij elk uitzendbureau voor het beste mogelijke resultaat. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten in jouw Uitzendbureau Website op de juiste manier worden ingevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de Yoast plugin die jou helpt om de teksten binnen de Uitzendbureau Website volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je kennis om de vindbaarheid van jouw Uitzendbureau Website te verbeteren ten opzichte van jouw collega’s binnen de uitzendbranche.

Servercapaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Uitzendbureau Website is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Uitzendbureau Website laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste internetbureaus zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Wanneer je kandidaten misloopt door een trage website ben je vele malen duurder uit.

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten, sollicitaties beantwoorden doe je binnen ons Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats communiceert vervolgens met jouw Uitzendbureau Website zodat vacatures online komen en jij de sollicitatie hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Uitzendbureau Website.

Koppeling Recruitment CRM Uitzendplaats

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Uitzendbureau Website staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvang de inloggegevens. Wanneer werken met WordPress nieuw voor je is dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van de uitleg. Deze uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming; WordPress is de meest gebruikte CRM van de wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ongelofelijk veel plugins voor gemaakt die gratis gebruikt kunnen worden. De meeste internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent met wie de website beheert.

Instelbare formulieren

Omdat het ene uitzendbureau een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier, inschrijfformulier etc. wil en een ander uitzendbureau wil toch iets meer gegevens ontvangen maken wij elk formulier die wij op jouw Uitzendbureau Website gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens is onze voorkeur altijd om de formulieren op je website zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, inschrijvingen, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Uitzendbureau Website.

Mail afhandeling

Wij zorgen voor de automatische interne mail afhandeling zoals: “bedankt voor uw sollicitatie”, “wij hebben uw sollicitatiemail ontvangen” etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!