Vacature Website

Een Vacaturesite die bij je past

Waar veel partijen € 100.000+ euro uitgeven aan een Vacaturesite, bouwen wij deze in een fractie van dit bedrag. Dit komt omdat wij dit geld al hebben uitgegeven en de benodigde functies voor iedereen in onze Recruitment CRM Software beschikbaar hebben gemaakt. Wij bouwen dan ook een Vacaturesite voor jou en focussen ons dan ook volledig op de vormgeving, vindbaarheid binnen Google en server performance (snelheid).

Tip! Onze ervaring is dat vooral niche Vacaturesites het goed doen. De kans dat je inkomen genereert met een algemene Vacaturesite is heel klein. Wil je toch meerdere branches / vakgebieden / beroepen gaan ontzorgen met jouw Vacaturesite dan kun je beter meerdere Vacaturesites ontwikkelen met een overkoepelende website daarboven.

Zie hieronder een selectie van Vacaturesites die wij reeds hebben gebouwd.

Wil je dat wij ook een Vacaturesite voor jou bouwen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Laat je website bouwen Bouw gratis website

Ontwerp

Bij het bouwen van een Vacaturesite beginnen we altijd met het ontwerp. Het ontwerp van jouw Vacaturesite moet passend en aantrekkelijk zijn. Dit ontwerp maken we nadat we uitvoerig alle wensen hebben besproken. Aan de hand van dit gesprek met duidelijk de wensen en cultuur van jouw Vacaturesite in kaart, starten wij met de ontwerpfase van jouw Vacaturesite (bestaand of volledig nieuw). Over het algemeen hebben we hiervoor zo’n 2 weken nodig. Verschijnt er een glimlach op ons gezicht en zijn we 100% enthousiast over het ontwerp dan mailen we jou dit ontwerp toe en bespreken we het ontwerp meestal telefonisch. Wij passen indien gewenst het ontwerp aan en bij akkoord gaan wij de Vacaturesite volgens het ontwerp bouwen. We zetten dan het ontwerp van de Vacaturesite om in html/css.

Functionaliteiten

Ons team bestaat voornamelijk uit backend software ontwikkelaars, zij bouwen continu onze software producten uit. Dit zorgt ervoor dat de benodigde functies zoals: Vacature plaatsen, CV plaatsen, Solliciteren, Vacatures zoeken, Filteren etc. allemaal aanwezig zijn binnen ons platform, zodat we dit in combinatie met Uitzendplaats Recruitment CRM kunnen gaan koppelen aan jouw Vacaturesite. Dit is erg handig omdat de functionaliteiten binnen Uitzendplaats en de Vacaturesite continue doorontwikkeld worden. Hierdoor blijft jouw Vacaturesite toekomstbestendig en hoef je niet om de zoveel jaar een nieuwe Vacaturesite te laten bouwen. Wat wij wel vaak doen voor Vacaturesites is een update, actie of nieuwe pagina’s etc. doorvoeren. Maar een nieuwe Vacaturesite is niet meer nodig. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten en is beter voor je vindbaarheid binnen Google.

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. WordPress

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Recruitement CRM Uitzendplaats

SEO vindbaarheid

Google stelt hoge eisen aan een Vacaturesite. Juiste indexering m.b.t. Google Jobs, Techniek, SEO-optimalisatie, het gebruik van de juiste H1, H2, H3 titels en Metadescriptions zijn van essentieel belang voor jouw Vacaturesite. We willen natuurlijk dat jouw Vacaturesite bovenaan komt. Nu wil elke Vacaturesite bovenaan komen te staan, maar wij gaan bij elke Vacaturesite voor het beste mogelijke resultaat. Ook geven wij altijd een SEO uitleg wanneer we bij oplevering het WordPress CRM doorlopen zodat de teksten in jouw Vacaturesite op de juiste manier worden ingevoerd. Daarnaast maken wij gebruik van de Yoast plugin, die helpt jou om de teksten binnen de Vacaturesite volgens de Google standaard in te vullen. Hierdoor krijg je kennis om de vindbaarheid van jouw Vacaturesite te verbeteren ten opzichte van andere Vacaturesite.

Servercapaciteit (snelheid)

Snelheid wordt steeds belangrijker. Jouw bezoeker wil natuurlijk niet wachten totdat jouw Vacaturesite is geladen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw Vacaturesite laten draaien op een eigen server met meer dan voldoende capaciteit. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 25,- per maand. De meeste internetbureaus zetten de door hun gebouwde websites op servers met meer dan 100 andere websites. Dit doen wij niet, want kwaliteit gaat altijd voor prijs. Wanneer je kandidaten misloopt door een trage website ben je vele malen duurder uit.

Recruitment software Uitzendplaats

Alle operationele werkzaamheden zoals het plaatsen van vacatures, aanmaken kandidaten en sollicitaties beantwoorden doe je binnen onze Recruitment CRM Uitzendplaats. Uitzendplaats communiceert vervolgens met jouw Vacaturesite zodat vacatures online komen en jij de sollicitatie hierop binnenkrijgt. Uitzendplaats is 100% cloud-based en is volledig gekoppeld met jouw Vacaturesite.

Bezoek Uitzendplaats

CRM WordPress

Wil je de teksten die op jouw Vacaturesite staan aanpassen of aanvullen? Dan kan dat eenvoudig via WordPress. Je ontvangt van ons uiteraard de inloggegevens. Wanneer werken met WordPress nieuw voor je is dan krijg je van ons ook een uitleg over hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Ook de vindbaarheid (SEO) is een belangrijk onderdeel van deze uitleg. De uitleg wordt altijd online via Google Meet gegeven. Voor de beeldvorming; WordPress is de meest gebruikte CRM-tool van de wereld. Het bestaat al vanaf 2003 en er zijn ongelofelijk veel plugins voor gemaakt die gratis gebruikt kunnen worden. De meeste internetbureaus werken met WordPress, wat als voordeel heeft dat je flexibel bent met wie de Vacaturesite beheert.

Mails afhandeling

Wij zorgen voor de automatische interne mail afhandeling zoals: “bedankt voor uw sollicitatie”, “wij hebben uw sollicitatiemail ontvangen” etc. Dit is een belangrijk onderdeel en loopt over onze geoptimaliseerde mailservers waardoor mails niet of nauwelijks in de spam terecht komen.

 

Instelbare formulieren

Omdat de ene Vacaturesite een zo’n kort mogelijk sollicitatieformulier en inschrijfformulier etc. wil, en de andere Vacaturesite toch iets meer gegevens ontvangt, maken wij elk formulier die wij op jouw Vacaturesite gebruiken instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment eenvoudig een veld toe kunt voegen of verwijderen. Overigens is onze voorkeur altijd om de formulieren op je Vacaturesite zo klein mogelijk te houden. Want hoe kleiner het formulier hoe meer sollicitaties, inschrijvingen, vacature plaatsingen etc. je ontvangt via jouw Vacaturesite.

Afhandeling van de betaling

Onze techniek maakt het mogelijk om jouw vacatures betaald aan te bieden. Wij regelen uiteraard de gehele facturatie en online betaalprovider zodat jouw klanten online met Ideaal kunnen betalen. De betalingen komen op onze bankrekening, vervolgens maken wij maandelijks de balans op en betalen 90% van de ontvangen gelden aan je over. De resterende 10% zijn administratiekosten, hiervan breiden wij onze functionaliteiten uit.

Wil je dat wij ook een Vacaturesite voor jou bouwen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Laat je website bouwen