Uitzendbureau website voor
Terminal Recruiters

Terug naar overzicht

Terminal Recruiters is specialist in het koppelen van gedreven terminalpersoneel aan de juiste werkgever. Daarnaast bestaan Logistic Recruiters voor het werven van logistiek talent en TECH-Recruiters voor, je raadt het al, het werven van talent in de techniek.

Deze drie ondernemingen opereren met en naast elkaar en groeien hard, daarom was het ook tijd voor nieuwe websites. Deze websites mochten wij in samenwerking met The Conversion Department realiseren. Zij het ontwerp, wij de bouw. In dit artikel lees je hoe de nieuwe websites tot stand zijn gekomen.

De 3 verschillende labels hebben elk een eigen team en opereren dan ook los van elkaar. Maar zijn wel aan elkaar verbonden. Het was dan ook belangrijk om de labels visueel en functioneel aan elkaar te verbinden. Daarom is er gekozen om 3 verschillende websites te realiseren die wel duidelijk bij elkaar horen. Dit is te zien aan de 3 knoppen bovenaan de websites. Hiermee verander je makkelijk naar een van de andere labels maar is het wel duidelijk dat deze bij elkaar horen.

Daarnaast maken de labels gebruik van een ‘gouden tip’, websitebezoekers kunnen een geschikte kandidaat aanbrengen en daarmee een BBQ winnen t.w.v. €300,-. Ook dit moest meteen duidelijk zijn. Dit is gerealiseerd door een grote gouden knop aan de linkerkant van de homepagina’s. Na het klikken verschijnt er een pop-up met meer informatie, waarna je na doorklikken op de landingspagina komt van de actie.

Ook een website laten bouwen? Ik vertel je er graag meer over.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!