Nieuw logo en Uitzendbureau Website voor
Connected2talent 

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website voor Connected2talent
Uitzendbureau Website voor Connected2talent

Bij Connected2talent richten zij zich op een wereld waar elke carrière niet alleen persoonlijke groei mogelijk maakt, maar ook een bredere positieve impact heeft op de samenleving en de mensheid. Flexsoftware | Uitzendsoftware voor uitzendbureaus kreeg de opdracht om de website van Connected2talent te voorzien van een thema die dit zo goed mogelijk weergeeft. Naast dit, werd ons gevraagd een nieuw logo te ontwikkelen voor Connected2talent.

Uitzendbureau Website voor Connected2talent
Uitzendbureau Website voor Connected2talent
Uitzendbureau Website voor Connected2talent

Het doel is om een gevoel van openheid te scheppen, die het gemak en de voordelen van het samenwerken met Connected2talent weergeeft. Het nieuwe thema is ontwikkeld om dit weer te geven, met specifieke aandacht voor positiviteit. Dit wordt direct duidelijk bij het bezoeken van de website.

De kleurkeuze geeft de website een open en toch zakelijke uitstraling. Er is gekozen voor oranje, zwart en wit. Deze kleuren zijn gekozen om openheid en betrouwbaarheid uit te stralen. Oranje staat namelijk voor enthousiasme, samenwerking, geluk, creativiteit, vastberadenheid en aantrekkingskracht. Zwart voor oprechtheid, kracht en verfijning, terwijl wit staat voor helderheid en zuiverheid.

Tijdens het ontwikkelen van het logo, is bewust gekozen voor eenvoud. Dit om het gemak van samenwerking met Connected2talent te benadrukken. Verder zorgt de responsiviteit van de website ervoor dat deze op ieder apparaat goed weer wordt gegeven.

Het eindresultaat is een betrouwbare Uitzendbureau Website die voorzien is van alle functionaliteiten van nu. Wij bedanken Connected2talent voor deze opdracht en zijn verheugd dat we de professionele identiteit van Connected2talent zo mooi hebben kunnen presenteren.

Ook zo’n mooie Uitzendbureau Website? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!