Een thema upgrade voor
NL Connekt

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website NL Connekt

Flexsoftware | Uitzendsoftware voor uitzendbureaus heeft de uitzendbureau website voor NL Connekt mogen upgraden. Er is gekozen om een frissere en zakelijker thema te ontwikkelen. De vorige kon namelijk upgrade gebruiken.

Uitzendbureau Website NL Connekt
Uitzendbureau Website NL Connekt
Uitzendbureau Website NL Connekt
Uitzendbureau Website NL Connekt

Het was belangrijk om de identiteit van NL Connekt goed weer te geven. Bij NL Connekt hechten ze grote waarde aan oprechte en persoonlijke interesse in hun medewerkers, zelfstandige professionals en opdrachtgevers. Deze focus op individuele aandacht en zorg draagt bij aan het creëren van sterke en duurzame relaties. Het stelt ze in staat om te luisteren naar en te reageren op de behoeften van iedere betrokken partij, waardoor we een ondersteunende en respectvolle bedrijfscultuur cultiveren.

Het nieuwe thema dient om NL Connekt  een professionelere uitstraling te geven. Met de ontwikkeling van dit nieuwe thema lag de nadruk vooral op het professioneel weergeven van NL Connekt. Wanneer men op de website komt, wordt op overzichtelijke wijze de nieuwste vacatures getoond.

De interface maakt het navigeren eenvoudig, waardoor bezoekers alle benodigde informatie kunnen vinden. Het design draagt bij aan een overzichtelijke en kundige uitstraling van NL Connekt. Door zijn responsiviteit is de website op ieder apparaat te zien en te gebruiken.

Het kleurenpalet, met name het gebruik van blauw en wit, is specifiek gekozen om de professionaliteit weer te geven. Blauw staat voor vertrouwen, loyaliteit en wijsheid, terwijl wit staat voor helderheid en zuiverheid. Deze kleurkeuze geeft de website een overzichtelijk en betrouwbaar uiterlijk. Het eindresultaat is frisse overzichtelijke website, die helemaal mee kan met de eisen van tegenwoordig.

Wij willen NL Connekt bedanken voor deze opdracht en wensen hen veel succes met hun nieuwe website.
Zelf ook een Uitzendbureau Website? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!