Een nieuwe uitzendbureau website
voor Syntec

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website voor Syntec
Uitzendbureau Website voor Syntec

Met een oorsprong in 2005 richtte Syntec zich op het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten binnen de technische sector. Dit deden ze met een persoonlijke aanpak die snel vruchten afwierp. Bij Syntec gelooft men niet in het behandelen van technisch personeel als nummers, maar met een meer menselijke benadering.

Uitzendbureau Website voor Syntec
Uitzendbureau Website voor Syntec
Uitzendbureau Website voor Syntec
Uitzendbureau Website voor Syntec

Toen Syntec bij Flexsoftware | Uitzendsoftware voor uitzendbureaus  aanklopte voor de ontwikkeling van hun nieuwe uitzendbureau website, begrepen we dat het niet alleen ging om het weerspiegelen van hun kernwaarden en kundigheid. Het draaide ook om het integreren van de nieuwste uitzendsoftware, om Syntec zo een voorsprong te geven in de uitzendbranche van vandaag.

Onze aanpak was gericht op het creëren van een functioneel en informatief platform, met de nieuwste uitzendsoftware. De interface werd ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen, waardoor bezoekers moeiteloos informatie kunnen vinden en vacatures kunnen doorzoeken. Het aantrekkelijke design benadrukt niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar ook de professionele uitstraling van Syntec. Wat ook van groot belang bleek te zijn, is dat de vakgebieden van Syntec goed getoond werden op de website. Op de vorige website werden deze vakgebieden, Zorg, Proffesionals en Techniek, niet goed getoond.

Met de kleurencombinatie van blauw, wit en zwart, hebben we geprobeerd om de kernwaarden Syntec over te brengen. Blauw staat voor stabiliteit en vertrouwen, wit voor helderheid en zuiverheid, en zwart voor kracht en formaliteit. Deze keuzes zijn bedoeld om een positieve indruk achter te laten bij bezoekers en potentiële klanten.

We zijn verheugd dat Syntec, met onze hulp, nu mee kan concurreren in de uitzendbranche met hun prachtige nieuwe uitzendbureau website. Het was geweldig om aan dit project te werken en we danken Syntec voor hun vertrouwen in ons. Op zoek naar een professionele uitzendbureau website? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!