Nieuwe functionele Payroll website
voor Payrollplaats

Terug naar overzicht

Payrollplaats is een payrollorganisatie gevestigd in Zuidlaarderveen, met een klantenbestand verspreid over heel Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring streven zij jaarlijks naar verdere groei. In samenwerking met Payrollplaats, heeft ons team bij Flexsoftware een professionele website gebouwd.

De interface van de website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid, waardoor de website niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook de professionaliteit van Payrollplaats benadrukt. Daarnaast hebben wij de stap naar het aanvragen van een offerte zo makkelijk mogelijk gemaakt voor de websitebezoekers. Zo gauw iemand op de website terechtkomt, ziet deze persoon direct de optie om een offerte aan te vragen.

Onze focus lag niet alleen op de nieuwste functionaliteiten, maar vooral op het vormgeven van een professionele uitstraling en het versterken van de betrouwbaarheid van de organisatie en de website. Het kleurenpalet, met name het gebruik van blauw, wit en zwart, draagt bij aan het overbrengen van specifieke associaties. Blauw staat voor vertrouwen, loyaliteit en wijsheid; wit voor helderheid en zuiverheid; en zwart voor oprechtheid, kracht en verfijning. Deze keuzes dragen bij aan het creëren van een website die een betrouwbare indruk achterlaat bij bezoekers.

De interface maakt het navigeren op de website moeiteloos, waardoor bezoekers eenvoudig alle gewenste informatie kunnen vinden. Het zakelijke design draagt bij aan een professionele en overzichtelijke uitstraling van de website. Belangrijke informatie over de werkwijze van Payrollplaats en wat klanten kunnen verwachten op het gebied van backoffice ondersteuning en payroll, is duidelijk gepresenteerd. De website is volledig responsief, waardoor deze perfect zichtbaar en bruikbaar is op alle apparaten.

Het eindresultaat is een platform dat niet alleen voldoet aan alle huidige eisen en functionaliteiten, maar ook de diensten van Payrollplaats op een professionele wijze presenteert. Wij willen Payrollplaats hartelijk bedanken voor deze opdracht en wensen hen veel succes met hun payrolling en hun nieuwe website!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!