Twee Uitzendbureau Websites
voor PhysioKlick

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website voor PhysioKlick

Toen PhysioKlick ons benaderde voor het bouwen van twee moderne Uitzendbureau Websites, waren we direct enthousiast. PhysioKlick zocht niet alleen een Uitzendbureau Website die aan alle hedendaagse recruitment eisen voldeed, maar ze wilden ook een Nederlandse en Zwitserse versie.

PhysioKlick is een ervaren werving- en selectiebureau met een eigen vestiging in Zwitserland. Ze hebben al 10 jaar lang succesvolle banen gevonden voor werkzoekenden in zowel Zwitserland als Nederland.

De websites zijn een waardevolle bron van informatie en hulpbronnen voor mensen die op zoek zijn naar vacatures in de fysiotherapie, zowel in Zwitserland als Nederland. De gebruiksvriendelijke ervaring van de site maakt de websites zeer toegankelijk. Het professionele design trekt direct de aandacht, met een overzichtelijke en gestructureerde lay-out die het gemakkelijk maakt om de gewenste informatie te vinden. De duidelijke navigatie, handige menu’s en zoekfuncties maken snel zoeken en vinden mogelijk.

Een leuke toevoeging is de blogsectie, waar regelmatig nieuwe artikelen worden gepubliceerd over diverse onderwerpen. Deze informatieve artikelen bieden waardevolle inzichten en informatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in fysiotherapie, werken in zowel Nederland als in Zwitserland en het bevorderen van hun fysieke welzijn.

De website biedt waardevolle informatie, boeiende vacatures in zowel Zwitserland en Nederland, een gebruiksvriendelijke interface, een handige zoekfunctie en informatieve blogs. Het design van PhysioKlick geeft de website een rustgevende en frisse uitstraling. Het kleurgebruik zorgt voor een aangename visuele ervaring.

We zijn zeer tevreden met beide eindproducten en willen PhysioKlick hartelijk bedanken voor deze geweldige opdracht!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!