Een top website voor
wijzijntop Personeelsdiensten

Terug naar overzicht

Het team van wijzijntop Personeelsdiensten vroeg aan ons om hun nieuwe website te ontwikkelen, zodat zij zich nog beter kunnen profileren.

Uitzendbureau wijzijntop Personeelsdiensten is een klein ervaren team en wil met deze nieuwe website zich profileren binnen de uitzendbranche. Wij van Flexsoftware willen hun daar graag in helpen, door een moderne uitzendbureau website voor ze te bouwen!

De website moet dus niet alleen voldoen aan de laatste functionaliteiten, maar ook een professionele en betrouwbare look hebben. Daarnaast is het belangrijk dat meer werkzoekenden zich online inschrijven of solliciteren. Dit hebben we sterk verbeterd o.a. middels WhatsApp wat perfect blijkt te werken. De eerste week had wijzijntop al 4 x zoveel inschrijvingen.

Binnen de website navigeren is een peulenschil, zodat het makkelijk is om voor de bezoeker de informatie of vacature te vinden die ze zoeken. De intuïtieve interface zorgt voor een ongekende gebruiksvriendelijkheid, waardoor iedereen deze website zonder moeite moet kunnen gebruiken.

Het frisse zakelijke design geeft de website een professionele uitstraling en een look van betrouwbaarheid. Door een uitgebreide zoekfunctie is het voor de bezoeker eenvoudig om de juiste vacature of informatie te vinden.

Verder biedt de website nuttige informatie voor de opleidingen die men via wijzijntop Personeelsdiensten kan volgen. Dit kan op alle hedendaagse apparaten! Van desktops tot laptops, tablets en smartphones. De website is dus overal uitstekend te zien en zorgeloos te gebruiken.

De website geeft wijzijntop Personeelsdiensten de professionaliteit en functionaliteiten om met gemak mee te draaien in de huidige flexbranche. Met deze website ontzorgt Flexsoftware het uitzendproces van wijzijntop Personeelsdiensten. Zo kunnen zij zich met een gerust hart richten op het plaatsen van alle kandidaten die inmiddels binnen stromen via de website.

Wij willen wijzijntop Personeelsdiensten enorm bedanken voor deze mooi opdracht en wensen ze veel succes met hun recruitment en met hun nieuwe prachtige uitzendbureau website!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!