Uitzendbureau website voor
Talentnu

Terug naar overzicht

Eén van onze leukste projecten was de website voor Talentnu. Zij matchen geschikte professionals aan de juiste bedrijven binnen verschillende sectoren zoals overheid, de zorg, bank en verzekeringen, IT en techniek. Zij bieden diverse kandidaten aan. Wanneer zij een professional plaatsen kan de klant er vanuit gaan dat er een toevoeging in het team wordt geplaatst.

Bij Talentnu zien zij hun kandidaten als een unieke professional met eigen talenten en competenties. Wanneer zij een professional plaatsen kan de klant er vanuit gaan dat er een toevoeging in het team wordt geplaatst. Daarom hebben wij samen met de professionals van Talentnu besloten om voor een strakke, professionele uitstraling te gaan.

Dit hebben we bereikt met een lay-out, die waardig is voor één van de grootste detacheringsbureaus van Nederland. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor je snel kan vinden wat je zoekt. Het is een geweldige bron van informatie met en een uitstekende gebruikerservaring.

Ook z’n uitzendbureau website? Ik vertel je graag meer erover.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!