Uitzendbureau website voor
Flexchauffeurs uitzendbureau

Terug naar overzicht

Uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs

Weer hebben wij een top uitzendbureau website mogen maken! Deze keer voor de mensen van Flexchauffeurs uitzendbureau.
Flexchauffeurs uitzendbureau is opgericht in 2001 en richt zich als uitzendbureau uitsluitend op het leveren van personeel voor de transport en logistieke sector. Door jarenlange ervaring in de deze branches, kunnen zij gemakkelijk inspringen op de wensen van hun opdrachtgevers.

 

Toen het tijd werd voor de volgende professionele stap voor Flexchauffeurs uitzendbureau, trokken ze bij Flexsoftware aan de bel.
Met als aller hoogste prioriteit, vindbaarheid binnen Google + Google Jobs. Wij hebben naast de vindbaarheid binnen Google ook prioriteit gegeven aan: gebruiksvriendelijkheid, herkenning en overzicht. Buiten deze en andere professionelen functionaliteiten, was vooral het juist weergeven van de identiteit van Flexchauffeurs uitzendbureau een must. Dit hebben wij doormiddel van de reeds gebruikte kleurschema weten te verwezenlijken.

Met betrekking tot de vindbaarheid hebben we mooie landingspagina’s gemaakt voor alle locaties en vakgebieden waar Flexchauffeurs actief is. Dit is veel werk, zowel om te bouwen maar ook m.b.t. het schrijven van alle teksten. Maar super natuurlijk om hierin tot in het detail te gaan. Het aangeboden opleidingstraject van Flexchauffeurs uitzendbureau diende ook de nodige aandacht te ontvangen, vandaar dat we daar een stijlvolle pagina voor hebben gemaakt. Verder moest de functionaliteit van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.
Iedereen zou hiermee moeten kunnen werken zonder veel technische kennis te hebben. Dit is iets wat zeker gelukt is.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!