Uitzendbureau Website upgrade
voor 2M Recruitment

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website voor 2M Recruitment

Onlangs mochten wij van Flexsoftware | Uitzendsoftware voor uitzendbureaus  een al bestaande website upgraden. we hebben redesign gemaakt van de bestaande website, hun website ging op allerlei plekken stuk, vormde geen geheel. Verder had 2M Recruitment een .com domein, wat niet goed was voor de vindbaarheid. Verder kwamen de vacatures en de recruiters niet goed naar voren, dus is er gekozen voor een volledig nieuw ontwerp voor de uitzendbureau website van 2M Recruitment.

 

Uitzendbureau Website voor 2M Recruitment
Uitzendbureau Website voor 2M Recruitment
Uitzendbureau Website voor 2M Recruitment
Uitzendbureau Website voor 2M Recruitment

Bij 2M Recruitment staan ze voor meer dan alleen het invullen van vacatures. 2M Recruitment is toegewijd aan het bouwen aan, op mensen gerichte, samenwerking tussen talent en bedrijven. Met een scherp oog voor de biotechnologie, chemische en farmaceutische sectoren.

Wanneer je op hun website terechtkomt, valt direct het gestroomlijnde design op. Hier vind je de nieuwste vacatures van 2M Recruitment en krijg je de mogelijkheid om, als kandidaat, jouw CV’s te uploaden. De navigatie op de site is intuïtief, waardoor bezoekers moeiteloos toegang hebben tot alle relevante informatie, zoals vacatures, kandidaatprofielen en bedrijfsinformatie van organisaties waar 2M Recruitment mee samenwerkt.

Het design, met een rustgevende voornamelijk blauw met witte kleurstelling, straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Wat de kernwaarden van 2M Recruitment versterkt. Blauw staat voor vertrouwen en wijsheid, terwijl wit staat voor helderheid en zuiverheid.

De responsiviteit van de website, zorgt ervoor dat deze op elk apparaat goed te gebruiken is. Waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot de diensten van 2M Recruitment. Al met al hebben we bij Flexsoftware een leerzame ervaring gehad, bij het bouwen van de uitzendbureau website voor 2M Recruitment.

We willen 2M Recruitment daarom bedanken voor de samenwerking en wensen hen veel succes met hun nieuwe uitzendbureau website. Ben je zelf ook op zoek naar een professionele uitzendbureau website? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!