Een met zorg gebouwde uitzendbureau website
voor Zorg karakter

Terug naar overzicht

Bemiddelingsbureau Zorg karakter stond voor een uitdaging: het ontwikkelen van een uitzendbureau website die niet alleen hun kernwaarden weerspiegelde, maar ook voor een verbinding zorgde tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers. Met deze opdracht kwamen ze bij Flexsoftware terecht.

Uitzendbureau Website voor Zorg karakter
Uitzendbureau Website voor Zorg karakter
Uitzendbureau Website voor Zorg karakter
Uitzendbureau Website voor Zorg karakter

Zorg karakter gelooft in de visie dat werk niet slechts een verplichting hoeft te zijn, maar een bron van vreugde en voldoening kan betekenen. Bij het ontwerpen van hun nieuwe website is er speciale aandacht besteed aan het weerspiegelen van deze waarden.

Het strakke en lichte ontwerp benadrukt niet alleen de professionele uitstraling van Zorg karakter, maar verbetert ook de toegankelijkheid van informatie. De website is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, zodat bezoekers gemakkelijk door de inhoud kunnen navigeren en de benodigde informatie kunnen vinden. De kleurkeuze, met roze als symbool voor zorgzaamheid en medeleven, gecombineerd met wit voor zuiverheid, vrede en goedheid, draagt bij aan een rustige en zorgzame uitstraling die de waarden van Zorg karakter weerspiegelt.

De website is responsief, wat betekent dat deze moeiteloos aanpast aan verschillende apparaten, of het nu een computer of smartphone is. Dit vergroot de toegankelijkheid en zorgt ervoor dat Zorg karakter effectief kan opereren in de moderne uitzendbranche, waar flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn.

Dankzij deze samenwerking hebben we niet alleen een mooie website gecreëerd, maar ook een online platform dat de missie en waarden van Zorg karakter communiceert. We zijn heel blij deze opdracht, die Zorg karakter ons gaf. Bedankt daarvoor!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!