Strakke Uitzendbureau Website
voor Game plan

 

Terug naar overzicht
Uitzendbureau website voor Game plan

Flexsoftware, uitzendsoftware voor uitzendbureaus, heeft onlangs een nieuwe uitzendbureau website van Game Plan gebouwd. Game Plan is een sociaal gedreven bedrijf, dat zich richt op een veranderende arbeidsmarkt. Het benutten van talenten en het bevorderen van vrij werk is hun passie. Met hun persoonlijke benadering, expertise en jarenlange ervaring onderhouden ze een duurzaam netwerk van flexibele professionals en werkgevers in diverse sectoren, waaronder horeca, logistiek, techniek en ICT.

Uitzendbureau website voor Game plan
Uitzendbureau website voor Game plan
Uitzendbureau website voor Game plan
Uitzendbureau website voor Game plan

Bij het binnenkomen op de website, valt direct het strakke en professionele ontwerp op. Het biedt een combinatie van een gestroomlijnde uitstraling en een gebruiksvriendelijke navigatie. Gebruiksvriendelijkheid en het online imago, stonden hoog op de prioriteitenlijst stonden bij de ontwikkeling van deze website. De navigatie is intuïtief en efficiënt, waardoor bezoekers moeiteloos door de verschillende secties kunnen bladeren en snel vinden wat ze zoeken. Of het nu gaat om het bekijken van vacatures, het verkennen van uitzendinformatie of het leggen van contact, alles is gemakkelijk te vinden dankzij het gebruiksvriendelijke menu.

Een opvallend kenmerk van deze uitzendbureau website is de gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit. Of bezoekers nu op een desktop, mobiel of tablet zitten, de website past zich naadloos aan voor een optimale gebruikerservaring. Bovendien zijn handige tools zoals Vacature Alerts en een eenvoudig contactformulier toegevoegd om de gebruikerservaring verder te verbeteren.

Het kleurenschema draagt bij aan de algehele uitstraling van het bedrijf en weerspiegelt perfect de identiteit van Game Plan. De combinatie van wit en zwart straalt duidelijkheid, transparantie, status en elegantie uit, wat de professionaliteit van het bedrijf benadrukt.

Al met al is dit project een groot succes geworden. De uitzendbureau website voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen en benodigde functionaliteiten. We zijn Game plan dankbaar voor de kans om aan dit project te werken en wensen ze verder veel succes met de bemiddeling van vrije werkers.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!