Een geweldige nieuwe uitzendbureau website
voor Pro ATTENT

Terug naar overzicht

Enige tijd terug, mochten wij van Flexsoftware een Uitzendbureau Website voor Pro Students bouwen. Daar waren zij zo blij mee, dat we direct weer een nieuwe website voor ze mochten bouwen. Deze uitzendbureau website is bedoeld voor hun uitzendbureau uitbreiding genaamd Pro Attent!

Uitzendbureau Website Pro Attent
Uitzendbureau Website Pro Attent
Uitzendbureau Website Pro Attent
Uitzendbureau Website Pro Attent

Pro ATTENT, onderdeel van Pro Students Uitzendbureau, heet je welkom in de wereld van noordelijke banen in de administratieve sector en technische branche. Sinds hun oprichting in 2010, door Marlies Dijkstra, zijn ze uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in Groningen, Friesland en Drenthe. Waar zij talentvolle flexwerkers verbinden met werkgevers in zowel administratieve als productieve sectoren.

De website van Pro ATTENT, is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat je moeiteloos kunt navigeren. Dit ongeacht of je surft via desktop of smartphone. De heldere interface zorgt ervoor dat je snel de informatie vindt die je nodig hebt. Daarnaast beschikt de website over een slimme dark en light modus die automatisch aanpast aan je browserinstellingen. Deze mogelijkheid zorgt voor comfortabel surfen, zowel overdag als ’s nachts.

De uitzendbureau website dient niet alleen als een vacature website, maar ook als een uitgebreide informatiebron. Zoek je nu tips voor het opstellen van een CV? Wil je meer weten over onze diensten zoals payrolling? Wil je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws uit de noordelijke arbeidsmarkt? Dan zit je bij deze website helemaal goed.

Het moderne websiteontwerp weerspiegelt onze frisse aanpak met een kleurenpalet van blauw, wit en paars. Dit zorgt voor een kalme en professionele uitstraling zonder visuele belasting. Dit draagt bij aan een aangename surfervaring die je focus houdt op het vinden van jouw droombaan bij Pro ATTENT.

We zijn trots op onze samenwerking met Pro ATTENT en dankbaar voor dit geweldige project. Wij wensen hen veel succes met hun nieuwe Uitzendbureau Website.
Vragen over onze Uitzendbureau Websites of onze uitzendsoftware? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!