Uitzendbureau Website
Voor Equi-Jobs

Terug naar overzicht
Website Equi-Jobs
Website Equi-Jobs

Equi-Jobs is hét bemiddelingsbureau
voor de hippische sector.

Met kennis vanuit de flexmarkt en een gedeelde passie voor de paardensport brengt Equi-Jobs vraag en aanbod bij elkaar. Zij doen dit onder het motto “Sterk in Paard en Werk”.

De kracht van Equi-Jobs zit hem in het persoonlijke contact, zij verdiepen zich in hun klanten en de beschikbare medewerkers voor diverse vacatures binnen de hippische sector. Equi-Jobs heeft inmiddels al voor veel mooie bedrijven in binnen- en buitenland mogen werken en succesvol bemiddeld vanuit een hippisch oogpunt.

Eigenaresse Caroline Pol vindt vooral het persoonlijk contact belangrijk. Je echt verdiepen in de opdrachtgever of de kandidaat, dat is waar Caroline in gelooft. Je kunt pas echt iets voor iemand betekenen wanneer je je in deze persoon of het bedrijf verdiept. Zo voorkom je missers en kom je sneller tot een match, aldus Caroline.

De informatie die uit dit persoonlijke contact voortvloeit moest bij het bouwen van haar nieuwe website dus echt goed naar voren komen. Op de kandidaten pagina zijn er daarom bijvoorbeeld pagina’s ingebouwd waar kandidaten een zogeheten ‘online-profiel’ kunnen maken. De kandidaten melden zich aan en vervolgens krijgen zij een gepersonaliseerd plekje op de website. Vervolgens belt Caroline ze ook nog na voor aanvullende informatie. Hierdoor krijgen werkgevers meteen te zien wat voor vlees zij in de kuip hebben en worden mismatches voorkomen.

Naast de optie om de website persoonlijk te maken wilde Equi-Jobs graag een echt sfeervolle stijl neerzetten. Een klassieke en chique stijl die écht past bij de paardensport. Daarom hebben wij gekozen voor de donkere kleuren, afgewisseld met gebroken wit en het oranje en blauw uit het logo van Equi-Jobs. Ook hebben we gezorgd dat de hoge kwaliteit foto’s en de ‘flow’ van de website op een mooie manier in elkaar overvloeien. Dit zorgt er voor dat het één geheel wordt en dat de bezoekers verleid worden om verder te scrollen.

Intresse of een vraag over een van onze product? Wij helpen je graag verder!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!