Een gebruiksvriendelijke uitzendbureau website
voor Gewoonflex

Terug naar overzicht
Uitzendbureau website voor Gewoonflex

Bij Gewoonflex geloven ze dat iedereen het in zich heeft om uit te blinken. Ongeacht waar je vandaan komt.  Bij hun draait alles om het maken van kansen. Om mee te kunnen doen in de huidige uitzendbranche moest er een nieuwe uitzendbureau website komen.

Uitzendbureau website voor Gewoonflex
Uitzendbureau website voor Gewoonflex
Uitzendbureau website voor Gewoonflex

Gewoonflex heeft Flexsoftware enkele belangrijke punten meegegeven, die zij terug wilden zien in de nieuwe website. Verder hebben zij ons helemaal vrij gelaten bij het vormgeven van de uitzendbureau website. Ons team heeft zich ingespannen om hun wensen nauwkeurig te vertalen naar een nieuwe, aantrekkelijke en toegankelijke website die voldoet aan de eisen van Gewoonflex en de huidige uitzendbranche.

Naast dat de website er goed en toegankelijk uit ziet, biedt het ook een hoop functionaliteiten. Een van de opvallende kenmerken is de mogelijkheid voor bezoekers om zich direct online in te schrijven of te solliciteren. Dit versnelt het proces voor kandidaten en vergroot de efficiëntie van het wervingsproces voor Gewoonflex. Daarnaast hebben we een functie geïntegreerd waarmee gebruikers een vacature-alert kunnen instellen. Hierdoor blijven ze altijd op de hoogte van nieuwe vacatures en kansen, waardoor de website een waardevol hulpmiddel wordt voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Deze toegevoegde functionaliteiten, samen met het aantrekkelijke ontwerp, stellen Gewoonflex in staat om effectief te concurreren binnen de uitzendbranche. Door gebruik te maken van moderne technologieën en innovatieve benaderingen in webontwikkeling, hebben we ervoor gezorgd dat Gewoonflex zijn klanten en kandidaten beter van dienst kan zijn.

Wij zijn blij om te horen dat de nieuwe website zo goed bevalt bij Gewoonflex. Ons doel was om een uitzendbureau website te bouwen dat niet alleen aan de huidige behoeften voldoet, maar ook rekening houdt met toekomstige groei en veranderingen binnen de uitzendbranche.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!