Een professionele uitzendbureau website
voor Pro Students

Terug naar overzicht

Flexsoftware heeft met veel plezier een nieuwe website gebouwd voor Pro Students. Het enthousiaste team van Pro Students zocht namelijk naar een uitzendbureau website die nog beter kon inspelen op studenten die opzoek zijn naar werk zoals: bijbanen, stages, startersfuncties etc.

Pro Students is opgericht in 2010 en groeit snel als bemiddelaar voor MBO+, HBO en WO-studenten. Om bij te blijven met de huidige recruitmentbranche, was een nieuwe uitzendbureau website nodig. Deze moderne website ontzorgt het team van Pro Students.

Bij menig website is het helaas vaak moeilijk om snel betrouwbare en nuttige informatie en hulpbronnen te vinden die specifiek gericht zijn op de behoeften van studenten. Denk bijvoorbeeld aan tip over hoe jij als student een goede CV opzet of handig advies voor tijdens het solliciteren.  Met de nieuwe website van Pro Students is dit probleem echter verholpen! We hebben ons namelijk vooral gericht op de gebruiksvriendelijkheid van de website.

De interface is duidelijk en gebruiksvriendelijk, zodat iedereen de website moeiteloos kan gebruiken. Bovendien is de Pro Students website beschikbaar op alle moderne apparaten, of het nu een desktop of smartphone is. De website is overal en altijd bereikbaar!

De diversiteit aan informatie op Pro Students is ook een belangrijk aspect van de website. Of je nu op zoek bent naar een stage, meer wilt weten over payrolling of het laatste nieuws wilt lezen uit de studentenwereld, de website biedt het allemaal. Hierdoor ontstaat er een interactieve gemeenschap.

Het design van Pro Students geeft de website een hip en fris uiterlijk, dat aantrekkelijk en rustgevend oogt. Het kleurgebruik zorgt voor een rustige uitstraling die niet belastend is voor de ogen. Om de bezoekers hun zicht ogen nog verder te beschermen tegen het velle licht van het scherm, hebben wij een geweldige dark en light modus ingebouwd. Deze is zo nauwkeurig dat het zich automatisch aanpast aan de instellingen van jouw browser! Is het dus avond bij jou, dan past de website zich automatisch aan!

Wij willen Pro Students bedanken voor deze opdracht en wensen ze veel succes met hun nieuwe website.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!