Uitzendbureau Website
School Square

Terug naar overzicht
Uitzendbureau Website School Square
Uitzendbureau Website School Square

De juiste docent, op de juiste plek

School Square is hét docentenuitzendbureau in de regio Noord-Nederland. School Square’s streven is om elke docent op het juiste moment op de juiste plek te plaatsen.

Uitzendbureau Website School Square
Uitzendbureau Website School Square
Uitzendbureau Website School Square

Bekijk wat voor Uitzendbureau Website School Square van ons opgeleverd heeft gekregen! Bij het vormgeven hebben wij er voor gezorgd dat de website volledig gericht is op uitzenden binnen het onderwijs, de website moest dit echt uitstralen. Dit hebben wij gedaan door onderwijs gerelateerde afbeeldingen te gebruiken. Eigenaar Ewoud vond het daarnaast belangrijk dat er in één oogopslag te zien was waar je dingen als vacatures, aanmelden en de contactpagina kunt vinden. Dit hebben wij gedaan door een eenvoudige en overzichtelijke website structuur te creëren.

School Square heeft gekozen voor ons splinternieuwe Premium WordPress thema. Dit thema maakt het mogelijk om jouw website gemakkelijk eigen te maken, zonder verstand van HTML nodig te hebben. Je kunt zelf namelijk de kleuren, afbeeldingen en logo’s aanpassen. En komt je er even niet uit? Met de one-click demo import heb je zo je website gevuld met demo content. Een kwestie van aanpassen en gaan!

Kom je er dan nog niet uit? Dan nemen wij het graag van je over en bouwen samen met jou een volledig op maat gemaakte website. Jij vertelt ons wat jij wilt en wij bouwen voor jou de perfecte uitzendbureau website.

Ook een thema website laten maken? Neem dan eens contact op.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!