Website voor
Next Novum

Terug naar overzicht

Next Novum betekent ‘volgende vernieuwing’. Wie het best inspeelt op veranderende omstandigheden is waarschijnlijk succesvoller. Het ontketenen van een gewenste of noodzakelijke vernieuwing. Daar is Next Novum goed in!

Bij deze propositie hoort natuurlijk een prachtige en vernieuwende website. Hoe de website is geworden en tot stand is gekomen lees en zie je hieronder.

Next Novum is actief in de commerciële zakelijke markt op het gebied van management, marketing en sales. Daarom is de gewenste uitstraling professioneel, rustig en volwassen. De website dient vertrouwen uit te stralen naar de doelgroep: mkb-bedrijven. Het ontwerp van de website moet een frisse en luxe uitstraling geven en bovendien de huisstijl van Next Novum bevatten.

Wij hebben deze wensen geïmplementeerd door gebruik te maken van een overzichtelijke website navigatiestructuur (sitemap). Met slechts vier kopjes weten bezoekers direct waar ze de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn. De homepagina is vrij lang maar is opgedeeld door de buttons: aanpak, diensten en praktijkvoorbeelden aan de websitenavigatie toe te voegen. Deze buttons verwijzen naar specifieke hoofdstukken op de homepagina, zodat bezoekers minder hoeven te scrollen. Deze features creëren rust.

Direct na het binnenkomen op de website speelt een video af. Over deze video heen is meteen de propositie van Next Novum te lezen. Het implementeren van de video evenals de inhoud straalt professionaliteit uit. Bovendien laadt de website ondanks het gebruik van de video in 0,9 seconden. Dit draagt verder bij aan de positieve en professionele gebruikerservaring.

De strakke huisstijl en de mooie menu’s op de homepagina ogen erg volwassen. Ook geven deze features de gewenste frisse en luxe uitstraling die Next Novum in wilde zetten.

Ook een website zoals Next Novum laten maken? Neem dan contact op.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!