Nieuwe website
Voor Canjers

Terug naar overzicht

Voor werkzoekende in de regio biedt Canjers banen aan voor langere tijd met vaste uren. Vaak worden hun kandidaten na een bepaalde periode ook op contract genomen bij het bedrijf en daar zijn zij trots op!

Bij Canjers geloven ze in een persoonlijke benadering, maar de oude website liet niet goed zien wie eigenaar Carst en zijn collega zelf zijn. Dit hebben we opgelost door een ‘over ons’ pagina met persoonlijk verhaal en foto’s van Carst en zijn collega Karin toe te voegen. Ook vonden wij dat de oude website niet het enthousiasme en de energie uitstraalde waarmee Canjers te werk gaat. De nieuwe website straalt dit door de kleuren, afbeeldingen en speelse structuur veel beter uit. Bovendien kunnen werkzoekenden nu filteren tussen de vacatures, maar kan er ook gefilterd worden per regio. En staat hun droombaan er niet tussen? Dan kunnen zij zich gewoon inschrijven via het inschrijfformulier, dan helpt Canjers werkzoekenden persoonlijk de baan te vinden die bij hun past.

Opdrachtgevers kunnen via de dienstenpagina precies zien welke diensten Canjers aan hen aanbiedt. Ook is er een pagina per dienst ingericht waar nadere informatie te vinden is. Met deze nieuwe structuur is voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden in een keer duidelijk waar zij moeten zijn.

Uiteraard hebben wij de nieuwe Canjers website ook gelinkt aan onze Uitzendplaats Recruitment CRM software voor uitzendbureaus. Deze software is specifiek gericht op de uitzendbranche en helpt uitzendondernemers aan een centraal overzicht van kandidaten en vacatures waarin snel en eenvoudig te zien is welke kandidaten met een vacature matchen.

Intresse of een vraag over een van onze product? Wij helpen je graag verder!

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!