Nieuwe website
voor Archytes

Terug naar overzicht

Als onze medewerkers tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Archytes bemiddelt sinds 2008 al veel professionals binnen de overheid. Zij werken met een team van mensen die in vaste dienst zijn. Deze mensen werken onder anderen in de Bouw, in Wonen en in Ruimtelijke Ordening. Naast dat zij met vaste medewerkers werken, werken zij ook met ZZP-ers.

Achytes vindt het belangrijk dat alle mensen die via hun werken tevreden zijn. Daarom luisteren zij met veel aandacht naar hun medewerkers.

Archytes is een jonge organisatie. Zij staan 24/7 klaar voor de overheid en de medewerkers. Zij bieden een verbindende rol binnen de overheid. Hierin staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en service bovenaan in de lijst. De nieuwe website moest deze kenmerken goed weergeven.

De kwaliteit laten wij zien door de strakke en overzichtelijke vormgeving van de site. Het is in één oogopslag duidelijk wat Archytes allemaal te bieden heeft door de overzichtelijke vakken met vacatures, opleidingen en vakgebieden bovenaan de homepagina. Daarnaast dragen de grote banners met hoge kwaliteit foto’s verder bij aan het gevoel van kwaliteit. Qua kleurgebruik hebben wij gekozen om de kleuren uit het huidige logo van Archytes door te voeren over de gehele site. Dit heeft gezorgd voor een beter geheel en linkt de site aan het beeldmerk van Archytes.

Door het grote aanbod aan service van Archytes was het nodig hier een duidelijke structuur in aan te brengen. Daarom hebben wij gezorgd voor een overzichtelijke sitenavigatie. Deze is opgedeeld in vacatures, opleidingen, werkgebieden en een over ons pagina. De bezoeker kan doorklikken om meer informatie te lezen over verschillende vacatures, opleidingen, en werkgebieden. De over ons pagina laat de persoonlijke kant zien van Archytes door het team met foto’s en contactgegevens te showcasen, ook is er een contactformulier te vinden. Naast de over ons pagina laten wij het kenmerk persoonlijke aandacht zien met de ‘waarom ik werk bij Archytes’ teksten van medewerkers op de homepagina.

Ook z’n uitzendbureau website? Ik vertel je graag meer erover.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!