Nieuwe website voor

JM Uitzendbureau

Terug naar overzicht

Wij hebben het voorrecht gehad om de nieuwe website van JM Uitzendbureau te bouwen. JM Uitzendbureau richt zich op duurzame banen en werkt samen met opdrachtgevers om werknemers te ondersteunen bij hun carrièreontwikkeling. Zowel in de in de bouw, techniek, logistiek, groothandel, tuinbouw of agrarische sector vinden zij de perfecte match voor jou.

Wij hebben ons gericht op de gebruikersvriendelijkheid en de informatieve inhoud. Vooral de pagina Bedrijven heeft van ons de nodige aandacht gekregen. Op deze pagina hebben wij alle partners waar JM Uitzendbureau mee samenwerkt een stijlvol en overzichtelijk podium gegeven. Zo kan iedereen meteen zijn met welke bekende en betrouwbare bedrijven JM Uitzendbureau samenwerkt.

Het is nu heel gemakkelijk om door de verschillende secties te navigeren en de informatie te vinden die je nodig hebt. Of je nu werkzoekende bent of een bedrijf dat op zoek is naar personeel, de website van JM Uitzendbureau biedt alles wat je nodig hebt om je zoektocht te beginnen.

Ook z’n uitzendbureau website? Ik vertel je graag meer erover.

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief
Neem contact met ons op!