Onze reviews

Reviews van onze klanten

Wij zijn blij met onze klanten en hopen ook dat onze klanten blij zijn met ons. Lees hier onder hun ervaringen met onze diensten.

Ewoud de Roos Eigenaar
Frank Kruizinga Vestigingsmanager
Carst Numan Eigenaar
 • “Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z. Ik ben zeer tevreden!”

  Bekijk project
 • “De samenwerking met Flexsoftware is ons erg goed bevallen. Ze zijn begonnen met een gedegen onderzoek naar onze oude website, hebben onze wensen/eisen in kaart gebracht en zijn gaan bouwen.

  In het proces hebben zij ons steeds op de hoogte gehouden, onze wijzingen snel doorgevoerd en komt Flexsoftware telkens met goede suggesties. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een website waar wij trots op zijn!”

  Bekijk project
 • “Dank voor jullie professionele aanpak! De site is top, jullie zijn Canjers!”

  Bekijk project

Download gratis onze plugin en thema!

Onze WordPress Plugin + Thema voor uw uitzendbureau website is volledig gratis. Voor de functionaliteiten en een efficiënt bedrijfsproces hebt u onze Matchtool: Uitzendplaats nodig. De kosten van onze matchtool is 49 euro per gebruiker per maand.

Bekijk mogelijkheden