Onze reviews

Reviews van onze klanten

Wij zijn blij met onze klanten en hopen ook dat onze klanten blij zijn met ons. Lees hier onder hun ervaringen met onze diensten.

Monique Koldenhof Commercieel directeur
Caroline Pol Eigenaar
Arjan van der Tuuk Recruiter
Gert Arends Directeur
 • “Heldere afspraken, fijne communicatie, goede ondersteuning, snelle reacties. Wij zijn erg tevreden en super blij met het resultaat!”

  Bekijk project
 • “Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

  Bekijk project
 • Altijd up-to-date

  Doordat de uitzendbureau software van Flexsoftware is geïntegreerd met onze website: Talentplaats, zijn we altijd up-to-date. Uren, Vacatures, Kandidaten, Sollicitaties het volledige proces is geautomatiseerd. Bedankt! 

  Bekijk project
 • Mooie samenwerking

  Wij zijn heel blij met onze website Flexsupport. Nog blijer zijn we met de samenwerking tussen Flexsoftware en Flexsupport, dit omdat elk uitzendbureau waar wij de backoffice voor verzorgen de software van Flexsoftware met veel plezier gebruiken. Urenregistratie, Recruitment CRM gekoppeld met de website is een enorme aanvulling binnen de uitzendbranche.

  Bekijk project

Laatste gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners

Download gratis onze plugin en thema!

Onze WordPress Plugin + Thema voor uw uitzendbureau website is volledig gratis. Voor de functionaliteiten en een efficiënt bedrijfsproces hebt u onze Matchtool: Uitzendplaats nodig. De kosten van onze matchtool is 49 euro per gebruiker per maand.

Bekijk mogelijkheden