Gratis WordPress plugin

Download direct onze gratis plugin

Maak een professionele Uitzendbureau Website met onze GRATIS WordPress plugin en thema.

  • Gratis alle uitzendbureau functionaliteiten voor jouw Uitzendbureau Website (vacaturesite).
  • Meer en betere kandidaat reacties, zowel sollicitaties op vacatures als open inschrijvingen.
  • Betere vindbaarheid van uw uitzendbureau in Google (vacatures Google Jobs).
Download plugin Veelgestelde vragen

Functionaliteiten van onze plugin

De gratis versie bestaat uit de volgende functionaliteiten (plug and play):

Vacatures plaatsen

Plaats eenvoudig jouw vacatures online op jouw Uitzendbureau Website + gratis op onze vacaturesite: Vacatureplaats. Niet alleen jijzelf maar ook je klanten kunnen indien gewenst hun vacatures op jouw website plaatsen. Wat betreft het laatste kun je instellen dat jouw klanten dit gratis kunnen doen en / of tegen betaling. Dit geneert extra leads en omzet.

Kandidaten online presenteren

Wil jij jouw kandidaten online presenteren op jouw Uitzendbureau Website? Dan is dit heel eenvoudig met onze plugin te realiseren. Uiteraard maak je zelf de keuze welke kandidaten je online zet en zullen we nooit NAW-gegevens van kandidaten op je website plaatsen.

Sollicitaties + inschrijvingen

Genereer heel eenvoudig sollicitatie en inschrijfformulieren met onze plugin. Handig is dat je precies ziet wie op welke vacature heeft gereageerd en wanneer. Vind je een formulier te lang of te kort, pas het dan heel eenvoudig aan.

Zoektechniek + filters

Middels Elastic Search zorgen wij voor de beste zoekresultaten voor jouw bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om zelf filters in te stellen, zodat je bijvoorbeeld branches en regio’s kunt opgeven.

Integratie Recruitment CRM Uitzendplaats

Uitzendplaats Recruitment CRM is de basis van jouw Uitzendbureau Website. Doordat wij alle technieken vrijgeven is het voor jou of je internetbureau geen werk meer om een goed functionerende Uitzendbureau Website te maken. Daarnaast raak je niks meer kwijt en heb je altijd en overal inzicht in jouw kandidaten, vacatures, aanvragen, sollicitaties en klanten.

Liever je website laten maken?

Zelf geen tijd of zin om je eigen website bouwen? Laat je website op maat bouwen door ons!

Laat je website bouwen