Jouw Uitzendbureau Website
bouwen wij met WordPress

Onze WordPress plugin

Met de Uitzendbureau Website WordPress plugin koppel je elke WordPress website aan onze Recruitment CRM Software: Uitzendplaats. Je haalt hiermee alle functionaliteiten in huis die je als uitzendbureau, detacheringsbureau of werving- en selectiebureau nodig hebt.

Gratis WordPress plugin Gratis WordPress thema

Functionaliteiten van onze plugin

Na jaren ervaring met het bouwen van Uitzendbureau Websites weten wij als geen ander internetbureau waaraan jouw Uitzendbureau Website moet voldoen.

Reageren door kandidaten op vacatures

Overzicht van vacatures en kandidaten

Inschrijvingen van kandidaten

Websitebeheer d.m.v. WordPress

Zoekfunctie binnen alle vacatures en kandidaten

Koppeling met Recruitement CRM Uitzendplaats

Ons Uitzendbureau Website thema

Met ons Uitzendbureau Website WordPress thema hoef je zelf niet meer te ontwerpen. Je kunt een kant en klaar door ons ontworpen thema kiezen. Uiteraard kun je eenvoudig aanpassingen doorvoeren zoals: kleur, afbeeldingen en logo. Dit zorgt voor een uniek eigen Uitzendbureau Website karakter. Wil je een 100% eigen en uniek thema? Dan kunnen wij ook een thema op maat voor je ontwikkelen.

Uitzendbureau thema zakelijk

Begin met een goede en strakke basis. Met ons zakelijke uitzendbureau thema kun je meteen aan de slag! Je hoeft alleen, tekst, afbeeldingen, logo door te voeren.

Gratis Plugin & Thema Meer informatie

Thema is optioneel

Ons WordPress Uitzendbureau Website thema sluit naadloos aan op onze WordPress plugin maar is niet noodzakelijk. De WordPress plugin levert de functionaliteiten die je uiteraard ook in jouw eigen ontwerp (thema) kunt toepassen. Uiteraard kun je ook een op maat gemaakte Uitzendbureau Website door ons laten bouwen!

Laat je website bouwen Start zelf met bouwen