• Gratis alle uitzendbureau functionaliteiten voor jouw uitzendbureau website (vacaturesite).
 • Meer en betere kandidaat reacties, zowel sollicitaties op vacatures als open inschrijvingen.
 • Betere vindbaarheid van uw uitzendbureau in Google (vacatures Google Jobs).

Maak een professionele uitzendbureau website met onze GRATIS WordPress Plugin en Thema.

download Uitzendplaats plugin ยป

Gratis versie bestaat uit de volgende functionaliteiten (plug and play):

 • Vacatures plaatsen

  Plaats eenvoudig jouw vacatures online op jouw uitzendbureau website + gratis op onze vacaturesite: Vacatureplaats. Niet alleen jezelf maar ook je klanten kunnen indien gewenst hun vacatures op jouw website plaatsen. Wat betreft het laatste kun je instellen dat jouw klanten dit gratis kunnen doen en / of tegen betaling. Dit geneert extra leads en omzet.

 • Kandidaten online presenteren

  Wil jij jouw kandidaten online presenteren op jouw uitzendbureau website? Dan is dit heel eenvoudig met onze plugin te realiseren. Uiteraard maak jezelf de keuze welke kandidaten je online zet plus zullen we nooit N.A.W. gegevens van kandidaten op je website plaatsen.

 • Sollicitaties + inschrijvingen

  Genereer heel eenvoudig sollicitatie en inschrijfformulieren met onze plugin. Handig is dat je precies ziet wie op welke vacature heeft gereageerd en wanneer. Vind je een formulier te lang of te kort, pas het dan heel eenvoudig aan.

 • Zoektechniek + filters

  Middels elastic search zorgen wij voor de beste zoekresultaten voor jouw bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om zelf filters in te stellen, zodat je bijvoorbeeld branches en regio’s kunt opgeven.

 • Integratie Recruitment CRM Uitzendplaats

  Uitzendplaats Recruitment CRM is de basis van jouw uitzendbureau website. Doordat wij alle technieken vrijgeven is het voor jou of je internetbureau geen werk meer om een goed functionerend uitzendbureau website te maken. Daarnaast raak je niks meer kwijt en heb je altijd en overal inzicht in jouw kandidaten, vacatures, aanvragen, sollicitaties en klanten.