Talentplaats

Altijd up-to-date

Doordat de uitzendbureau software van Flexsoftware is geïntegreerd met onze website: Talentplaats, zijn we altijd up-to-date. Uren, Vacatures, Kandidaten, Sollicitaties het volledige proces is geautomatiseerd. Bedankt! 

Arjan van der Tuuk Recruiter

Talentplaats is een uitzendbureau voor talent in Groningen vanuit het principe dat iedereen talent heeft. Maar wat is jouw talent?

Wij van Uitzendbureau Website hebben een ontwikkeltalent specifiek voor uitzendbureaus. Wij vonden het dan ook heel gaaf om voor Talentplaats een mooie Uitzendbureau Website te mogen bouwen. Allereerst hebben wij een ontwerp gemaakt waarin alle wensen en functionaliteiten in volgorde van belangrijkheid aanbod kwam. Vervolgens hebben wij deze doorgesproken en de feedback verwerkt tot wat het nu is. Onze ontwikkeltalenten zijn 2 weken bezig geweest met de bouw van de website. Vervolgens is in de loop van de tijd de website verder uitgewerkt en verbeterd.

Voor Talentplaats verzorgen we niet alleen de website, maar ook de hosting, onderhoud, updates, maandelijks support.

Heb je ook een uitzendbureau en kan jouw Uitzendbureau Website wel een boost gebruiken neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Opdrachtgever Talentplaats
  • Branche Bouw, Techniek, Zakelijke dienstverlening, Zonnepanelen, Marketing, Schilderen, Hovenier, ICT, Stukadoren
  • Bekijk de website live
talentplaats talentplaats

Leuk! Voor de website hebben we gebruik gemaakt van de frisse duidelijke kleuren: Blauw en Orange. Dit zorgt voor een hele duidelijke website. Daarnaast hebben we een bewegend menu gebouwd, waardoor de call to actions: Inschrijven en Vacature plaatsen altijd duidelijk inbeeld blijven.

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners