School Square

“Omdat Flexsoftware gespecialiseerd is in websites voor uitzendbureaus denken ze goed mee met mijn bedrijf. De website moet aansluiten bij mijn uitzendbureau, en dat is precies wat de website doet. We werken nu verder samen met Flexsoftware aan het integreren van slimmigheden in de website. In dit proces helpt Flexsoftware van A tot Z. Ik ben zeer tevreden!”

Ewoud de Roos Eigenaar

De juiste docent, op de juiste plek

School Square is hét docentenuitzendbureau in de regio Noord-Nederland. School Square’s streven is om elke docent op het juiste moment op de juiste plek te plaatsen.

Bij het vormgeven hebben wij er voor gezorgd dat de website volledig gericht is op uitzenden binnen het onderwijs, de website moest dit echt uitstralen. Dit hebben wij gedaan door onderwijs gerelateerde afbeeldingen te gebruiken. Eigenaar Ewoud vond het daarnaast belangrijk dat er in één oogopslag te zien was waar je dingen als vacatures, aanmelden en de contactpagina kunt vinden. Dit hebben wij gedaan door een eenvoudige en overzichtelijke website structuur te creëren.

School Square heeft gekozen voor ons splinternieuwe Premium WordPress thema. Dit thema maakt het mogelijk om jouw website gemakkelijk eigen te maken. Je kunt zelf namelijk de kleuren, afbeeldingen en logo’s aanpassen. En komt je er even niet uit? Met de one-click demo import heb je zo je website gevuld met demo content. Een kwestie van aanpassen en gaan!

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners