Klubb is een eerlijk arbeidsbemiddelingsbureau. Zij geloven dat arbeidsbemiddeling mensenwerk is. En dat je door mensenwerk menselijk te maken veel meer kunt bereiken. Samen met hun Klubb members gaan zij op zoek naar werkgeluk en bieden ze opdrachtgevers daadkrachtige en verfrissende oplossingen.

Daar hoort natuurlijk ook een mooie en verfrissende website bij die wij mochten maken. Hoe de website is geworden en tot stand is gekomen lees en zie je hieronder.

klubb

Klubb is een eerlijk arbeidsbemiddelingsbureau waar de focus ligt op de mens. Zij maken mensenwerk menselijk. Dit wordt duidelijk gemaakt met de grote banner met afbeeldingen van mensen. Door het grote logo en de inleidende tekst weet je meteen wie Klubb is en waar ze voor staan.

Om de website van Klubb (Zweeds voor club) echt op een club te laten lijken hebben wij ook gezorgd voor een overzicht van alle nieuwe aanmeldingen in de header op de homepagina. Hier zie je de namen van mensen die zich al hebben aangemeld.

Natuurlijk moesten ook de vacatures zichtbaar zijn. Deze hebben wij zichtbaar gemaakt door het grote roze vak met grote vacature balken.

Ook niet onbelangrijk, de call-to-action: Join Klubb! Deze CTA komt terug in de afbeelding onder de vacatures en rechtsboven in de website. Zo kunnen bezoekers zich gemakkelijk aanmelden.

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners