Het Inavanti team bestaat uit recruiters die beschikken over ruime ervaring binnen de ICT sector. Hierdoor weten zij wat er speelt en zijn ze in staat om je te helpen bij het vinden van de juiste match. Inavanti streeft ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Omdat zij zelf ook groeien werd het tijd voor een nieuwe, verbeterde website die wij mochten maken. Hoe de website is geworden en tot stand is gekomen lees en zie je hieronder.

 

inavanti

Inavanti focust zich op bemiddeling binnen de ICT branche. Dit wordt meteen duidelijk door de tekst onder het logo op de homepage en de wisselende functies in de header.

Naast de gebruikelijke functionaliteiten voor Uitzendbureau Websites wilden wij de website vooral de identiteit van Inavanti meegeven. Een stukje persoonlijkheid. Dit hebben we gedaan met een grote afbeelding van het team in de header. En door het ‘over ons’ kopje nog boven de vacaturebalk te zetten.

Voor de vindbaarheid van Inavanti hebben wij mooie pagina’s ingezet waar de verschillende diensten toegelicht worden.

 

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Contact

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners