Flexsupport

Mooie samenwerking

Wij zijn heel blij met onze website Flexsupport. Nog blijer zijn we met de samenwerking tussen Flexsoftware en Flexsupport, dit omdat elk uitzendbureau waar wij de backoffice voor verzorgen de software van Flexsoftware met veel plezier gebruiken. Urenregistratie, Recruitment CRM gekoppeld met de website is een enorme aanvulling binnen de uitzendbranche.

Gert Arends Directeur

Flexsupport is een enthousiaste uitzendbureau backoffice dienstverlener uit Groningen. Flexsupport support uitzendbureaus in het hele land. Er zijn natuurlijk meer uitzendbureau backoffice dienstverleners in Nederland. Flexsupport onderscheid zich door hun persoonlijke support en het ontzorgen van het gehele uitzendproces. Hierin gaan ze enorm ver, zo doen ze o.a. de verloning, facturatie, debiteuren beheer, software optimalisatie, pensioenen, cao’s, certificering etc.

Vanwege de enthousiasme en het dienstverlenende karakter van Flexsupport hebben we ervoor gezorgd dat met frisse kleuren hun dienstverlening goed naar voren komt. Gecombineerd met duidelijke buttons waardoor het leggen van contact eenvoudig is. Ondanks dat de dienstverlening van Flexsupport een hoog kennisniveau vereist hebben ervoor gekozen om de website een speels en toegankelijk karakter mee te geven.

Speciaal voor Flexsupport hebben we een aanmeld formulier ontwikkeld waardoor uitzendbureaus hun medewerker, klant, plaatsing eenvoudig kunnen doorgeven. Dit formulier wordt inmiddels door 98% van de uitzendbureaus gebruikt.

Naast dat we een professioneel, vriendelijk ogende website hebben gebouwd hebben we ook gekeken naar snelheid en seo optimalisatie. Zo heeft Flexsupport, een uitvoerige kennisbank, mooie uitsplitsing van de dienstverlening, meerdere regio pagina’s etc.

Leuk om te weten! Flexsoftware is ontstaan vanuit Flexsupport. Steeds meer uitzendbureaus kiezen ervoor om hun uitzendbureau backoffice volledig uit te besteden aan Flexsupport. Uitzendbureaus hebben naast Flexsupport uiteraard ook een Uitzendbureau Website en een Recruitment CRM nodig. Maar deze behoefte binnen de uitzendbranche werd ons inziens nog niet goed opgemaakt. Omdat we intern al een prachtig urenregistratiesysteem onlineUUR hadden ontwikkeld hebben we ons software team ondergebracht in een aparte entiteit, Flexsoftware. Vervolgens zijn we begonnen vanuit Flexsoftware gestart met het ontwikkelen van Recruitment CRM gekoppeld aan het Uitzendbureau Website. De ontwikkeling hiervan heeft jaren geduurd waarbij we elke keer weer nieuwe handige stappen wisten te zetten naar het huidige mooie product. Welke uiteraard continue in ontwikkeling blijft.

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners