Equi-Jobs

“Wat zijn wij blij verrast met onze nieuwe website, bedacht en ontwikkeld door Flexsoftware! Wat een professionals en meedenkende ontwikkelaars, zij snapten onze eisen qua uitstraling en vormgeving precies en hebben hierdoor naar volle tevredenheid het nieuwe Equi-jobs platform ontwikkeld.”

Caroline Pol Eigenaar

Equi-Jobs is hét bemiddelingsbureau voor de hippische sector.

Met kennis vanuit de flexmarkt en een gedeelde passie voor de paardensport brengt Equi-Jobs vraag en aanbod bij elkaar. Zij doen dit onder het motto “Sterk in Paard en Werk”.

De kracht van Equi-Jobs zit hem in het persoonlijke contact, zij verdiepen zich in hun klanten en de beschikbare medewerkers voor diverse vacatures binnen de hippische sector. Equi-Jobs heeft inmiddels al voor veel mooie bedrijven in binnen- en buitenland mogen werken en succesvol bemiddeld vanuit een hippisch oogpunt.

equi-jobs equi-jobs

Eigenaresse Caroline Pol vindt vooral het persoonlijk contact belangrijk. Je echt verdiepen in de opdrachtgever of de kandidaat, dat is waar Caroline in gelooft. Je kunt pas echt iets voor iemand betekenen wanneer je je in deze persoon of het bedrijf verdiept. Zo voorkom je missers en kom je sneller tot een match, aldus Caroline.

De informatie die uit dit persoonlijke contact voortvloeit moest bij het bouwen van haar nieuwe website dus echt goed naar voren komen. Op de kandidaten pagina zijn er daarom bijvoorbeeld pagina’s ingebouwd waar kandidaten een zogeheten ‘online-profiel’ kunnen maken. De kandidaten melden zich aan en vervolgens krijgen zij een gepersonaliseerd plekje op de website. Vervolgens belt Caroline ze ook nog na voor aanvullende informatie. Hierdoor krijgen werkgevers meteen te zien wat voor vlees zij in de kuip hebben en worden mismatches voorkomen.

Naast de optie om de website persoonlijk te maken wilde Equi-Jobs graag een echt sfeervolle stijl neerzetten. Een klassieke en chique stijl die écht past bij de paardensport. Daarom hebben wij gekozen voor de donkere kleuren, afgewisseld met gebroken wit en het oranje en blauw uit het logo van Equi-Jobs. Ook hebben we gezorgd dat de hoge kwaliteit foto’s en de ‘flow’ van de website op een mooie manier in elkaar overvloeien. Dit zorgt er voor dat het één geheel wordt en dat de bezoekers verleid worden om verder te scrollen.

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners