Coffeeshop vacatures

Coffeeshop vacatures matcht cannabis gerelateerde bedrijven met vakbekwaam personeel. Met hun onafhankelijke vacaturebank leveren zij een positieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de cannabisbranche. Zij zijn al meer dan 10 jaar marktleider in vacatures bij coffeeshops, internationale zadenbedrijven, smartshops, headshops en evenementen.

Nu werd het tijd voor een mooie nieuwe website die wij mochten maken. Hoe de website is geworden en tot stand is gekomen lees en zie je hieronder.

coffeeshop vacatures

Zoals de naam al doet vermoeden wilde Coffeeshop vacatures een website met de focus op de vacatures. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat alle vacatures meteen te zien zijn wanneer je op de homepagina komt. Het is een echte ‘vacaturesite’.

Ook moest het meteen duidelijk zijn voor bedrijven dat zij hier vacatures kunnen plaatsen. Dit hebben wij gedaan door de grote call-to-action knop rechtsboven en door een leeg vak te laten met de tekst “jouw vacature hier?” tussen het vacature overzicht. Daarnaast zien werkzoekenden meteen dat zij hier ook een cv kunnen plaatsen.

De propositie van Coffeeshop vacatures moest ook op de website te vinden zijn. Deze propositie laten wij zien op de ‘over ons’ pagina. In een duidelijk en speels overzicht is in één oogopslag te lezen waar Coffeeshop vacatures voor staat en wat zij bieden.

De focus van deze website ligt dus erg op de vacatures. Geen poespas, gewoon een duidelijk vacatureoverzicht met de mogelijkheid om te filteren.

Wil jij ook een professionele en persoonlijke Uitzendbureau Website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook deze gerealiseerde websites

Website die ontwikkeld zijn door ons en onze partners