Over ons

Over Uitzendbureau Website

Uitzendbureau Website is onderdeel van Flexsoftware B.V. Flexsoftware is een software bedrijf dat software specifiek voor uitzendbureaus ontwikkeld. Binnen Flexsoftware werken een gedreven ontwikkelteam aan meerdere Internetprojecten die uitzendbureaus helpen nog beter te worden dan ze al zijn. Onze producten zijn: Uitzendbureau Website, Recruitment CRM Software, Urenregistratiesysteem, Vacatureplaats en CVplaats. Onze oplossingen blinken uit in techniek, gebruiksgemak, veiligheid en vindbaarheid op het Internet.

WordPress Plugin

Flexsoftware is de Uitzendbureau WordPress Plugin en WordPress Thema gaan ontwikkelen omdat wij zagen dat uitzendbureaus de kennis van de uitzendbranche moeilijk konden vinden bij hun plaatselijke webbouwer. Een Uitzendbureau Website heeft dan ook veel meer specifieke functionaliteiten dan een website van een gemiddeld ander bedrijf. Omdat wij het heel leuk vinden om mooie Uitzendbureau Websites te bouwen blijven we dit uiteraard voor uitzendbureaus verzorgen. Als uitzendbureau ben je hier overigens volledig vrij in of je de website door ons of door een ander Internet bureau laat bouwen.

Gratis Wordpress plugin

Geschiedenis van Uitzendbureau Website

Vanuit onze software oplossingen die we binnen Flexsoftware ontwikkelen kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook een Uitzendbureau Website, Vacaturesite, Detachering Website, Werken-bij Website en/of Werving en Selectie Websites kunnen bouwen. Dit kwam met name omdat er heel veel Internetbureaus zijn die een mooie website kunnen bouwen echter de functionaliteiten gekoppeld aan onze API software is een stuk moeilijker, waardoor het ontwikkelen van een website over het algemeen door grotere en kostbare Internetbureaus werd gedaan.

Omdat WordPress het meest gebruikte CRM is en de meeste Internetbureaus hiermee overweg kunnen zijn we als eerste een WordPress Plugin gaan bouwen die de verbinding maakt met onze API. Deze zijn we vervolgens gaan uitbouwen en elke nieuwe versie plaatsen wij Gratis op deze website. Wij merkten meteen een enorme vraag en ondanks dat er in middels vele Internetbureaus zijn die gebruik maken van onze WordPress Uitzendbureau Website Plugin krijgen we nog heel vaak de vraag of wij de Uitzendbureau Website kunnen bouwen.

Dit is de reden dat wij een team zijn gaan vormen om buitengewoon mooie Uitzendbureau Websites te bouwen voor uitzendbureaus. We merken dat dit een prachtige aanvulling is van de software ontwikkeling binnen Flexsoftware, dit omdat de ervaring die we opdoen bij het maken van de Uitzendbureau Websites en het spreken van de klant wordt meegenomen in de onderliggende software. Alles wordt hierdoor beter. Samen met onze software blijven we dan ook doorgroeien en steeds meer website voor uitzendbureaus ontwikkelen. Want dat vinden wij namelijk geweldig.

Wil je ook een mooie nieuwe website of wil je de huidige website aan laten passen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder.

Ons doel

Wist je dat je maar 1 seconden de tijd hebt om de bezoeker te overtuigen op jouw website te blijven? Die bezoeker is de kandidaat die jouw opdrachtgever zoekt. Die mag niet ongemerkt weg gaan, toch? Dit is dan ook ons doel. Elke Uitzendbureau Website die we bouwen willen we bijzonder en uniek maken. Wij geven smoel aan een uitzendbureau. Wij bouwen jouw verhaal om naar een begrijpelijke en conversie gerichte Uitzendbureau Website.

Dit is nog eens een uitdaging, een echt vak, maar als we dan jouw smoel, verhaal en die juiste snaar hebben gevonden dan verschijnt er op jouw en ons gezicht een brede glimlach.

Neem contact op

Bouw je website zelf of laat het door ons maken?

Maak het jezelf gemakkelijk en kies een thema waardoor je enkel de afbeeldingen, kleuren en logo hoeft aan te passen. Maak je liever je eigen Thema dat kan natuurlijk ook, in dat geval ben je alleen onze gratis WordPress Plugin nodig. Geen tijd en / of ervaring met WordPress? Laat ons een geweldige website voor jouw uitzendbureau bouwen.

Begin met bouwen Laat het bouwen