NU SLECHTS 1795,- VOOR EEN STEENGOEDE UITZENDBUREAU WEBSITE!

Websitebouwer Nordique.
Groningen, contactpersoon Sjaak Hummel

Bij Nordique ontwerpen en bouwen ze steengoede websites voor ondernemers.

Nordique Internetbureau

Wilt u een steengoede uitzendbureau website neem dan contact op met Nordique. Nordique richt zich op uitzendbureaus die online resultaat willen behalen met hun uitzendbureau website.

Nordique is WordPress specialist

Nordique is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke websites. Ze hebben ervoor gekozen om voor elke website WordPress te gebruiken. Daardoor zijn de websites van Nordiue heel eenvoudig en efficiënt te beheren. Bovendien kunnen ze met WordPress relatief snel een prachtige websites maken. Nordique heeft de afgelopen jaren honderden nieuwe website gebouwd met WordPress. Daarnaast doen zij het beheer van de WordPress Plugin en Website en weten ze als geen ander hoe ze de WordPress Uitzendbureau Plugin kunnen toepassen.

Maatwerk voor je WordPress website

Van eenvoudige landingspagina tot webshop met behulp van WooCommerce, niets is voor Nordique te gek. Ze werken bewust niet met bestaande- of gekochte thema’s, maar kiezen altijd voor maatwerk. Nordique maakt dan ook als enige aanbevolen internetbureau geen gebruik van de WordPress Uitzendbureau Website Thema, uiteraard wel van de WordPress Uitzendbureau Plugin. De reden is dat Nordique zich niet wil laten beperken door de mogelijkheden van een bestaand thema, maar ze willen juist maximaal inspelen op uw wensen van uw uitzendbureau.

Betere SEO

Als je het maximale uit je uitzendbureau website wilt halen speelt SEO (vindbaarheid in Google) een belangrijke rol. Want wat hebt u aan een mooie website die vervolgens geen bezoekers heeft, omdat het niet vindbaar is.

WordPress is het perfecte platform om je website te optimaliseren voor zoekmachines en verkeer via Google in het bijzonder. Dat gaat echter niet vanzelf. Zoekmachines stellen eisen aan je techniek, maar ook aan de inhoud van uw website. Nordique helpt u om daar het maximale uit te halen.

Veilig en betrouwbaar

We leven in een wereld waarin cybercrime aan de orde van de dag is. Een wereld waarin wetgeving omtrent privacy en de bescherming van persoonsgegevens steeds verder wordt aangescherpt ( wet: AVG). In die wereld is Nordique als online partner meer dan ooit verantwoordelijk om u als uitzendbureau adequaat te adviseren en te begeleiden.

Updates en onderhoud

Als uw website eenmaal klaar is, wilt u dat deze altijd up-to-date en veilig is. Met de onderhoudsservice van Nordique ligt u daar nooit meer wakker van.

U kunt kiezen uit speciale hosting, een onderhoudsabonnement of gebruik maken van ons pakket aan extra veiligheidsmaatregelen. Met een onderhoudsabonnement draagt Nordique zorg voor het up-to-date houden van uw website en alle gebruikte WordPress plugins.

Hosting

Goede hosting voor uw WordPress website is cruciaal. Een goedkoop hostingpakketje voor een paar tientjes per jaar is absoluut niet voldoende om het beste uit uw website te halen.

Google stelt hoge eisen aan de techniek en snelheid van uw website. Om deze reden beperken zij het aantal website per server zodat uw website volledig aan de wensen van uw gebruikers en Google voldoet.

Team

Nordique heeft een geweldig team van zeer ervaren WordPress specialisten. U bent zodoende niet afhankelijk van 1 WordPress bouwer, maar heeft de beschikking tot meerdere personen die u en uw website verder willen helpen.

Geinteresseerd? 

Neem vrijblijvend contact op met Nordique