Uitzendbureau Websites is een onderdeel van Webplaats. Webplaats is gespecialiseerd in software voor uitzendbureaus. Wij ontwikkelen en koppelen naadloos uw website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware zodat uw bedrijfsproces effici├źnt werkt.

Onze oplossingen blinken uit in techniek, gebruiksgemak, veiligheid en vindbaarheid op het Internet.

Webplaats is de Uitzendbureau WordPress Plugin en WordPress Thema gaan ontwikkelen omdat wij zagen dat uitzendbureaus de kennis van de uitzendbranche moeilijk konden vinden bij hun webbouwer. Een uitzendbureau website heeft dan ook meer specifieke functionaliteiten dan een website van een gemiddeld bedrijf. Wij kregen dan ook steeds vaker verzoeken van uitzendbureaus om een uitzendbureau website te bouwen. Maar omdat wij onze tijd willen blijven inzetten op de ontwikkeling van onze matchtool en online urenregistratie systeem specifiek voor uitzendbureaus geven wij onze WordPress Plugin en Thema volledig vrij (gratis). U kunt de bestanden en handleiding downloaden en eenvoudig zelf uw uitzendbureau website bouwen of hiervoor een uitzendbureau website bouwer inschakelen.

Webplaats is in 2015 opgericht door Franck Antonides. Franck is thuis in de uitzendbranche want in 2003 startte hij als student zijn eigen uitzendbureau: Opti-flex Studenten Uitzendbureau. In 2007 heeft Franck Payrollplaats opgericht. Opti-flex is uiteindelijk opgegaan in Payrollplaats. Payrollplaats is een succesvol payrollbedrijf dat naast payrolling ook de uitzendbureau backoffice uitvoert voor diverse uitzendbureaus.

Franck is gedreven om steeds meer te digitaliseren en processen te optimaliseren en eenvoudiger te maken. Het Internet biedt die kansen. Hij is Webplaats gestart en met 4 programmeurs heeft Webplaats al diverse uitzendbureaus geholpen met groeien. Veel ICT systemen in de uitzendbranche zijn verouderd en streven nog een verouderd werkproces na. Door de uitzendbureau software van Webplaats hoeft de uitzendondernemer geen grote investering meer te doen en krijgt het uitzendbureau profijt van alle online mogelijkheden. Zo komt Franks droom: een geoptimaliseerd (online) werkproces voor elk uitzendbureau, steeds verder tot uitvoering.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om te kijken of we van elkaar kunnen leren.