Vacature

Per direct Back-end developer gezocht! Lees meer

Faq question

Hoe laat ik mijn klant betalen voor het plaatsen van een vacature?

Betalingen voor het plaatsen van een vacature kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Betaling.

Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar die verschillend ingesteld en naast elkaar gebruikt kunnen worden. Meer informatie over formulieren.

Er zijn twee betaalmogelijkheden. U kunt de klant laten betalen voor het plaatsen van de vacature en u kunt de klant laten betalen voor het gebruik van de Vacature Topper optie. Een Vacature Topper wordt bovenaan de pagina getoond op Vacatureplaats.

Verwijder het vinkje achter Gratis als u de klant wilt laten betalen voor het plaatsen van een vacature. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Plaats een vinkje achter Vacature Topper op Vacatureplaats als u de klant de Vacature Topper optie wilt geven. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Als u de klant laat betalen voor het plaatsen van een vacature vul dan bij E-mailadres betalingsbevestiging in op welk e-mailadres u de bevestiging van de betaling wilt ontvangen.