Hoe laat ik mijn klant betalen voor het plaatsen van een vacature?

Betalingen voor het plaatsen van een vacature kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Betaling.

Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar die verschillend ingesteld en naast elkaar gebruikt kunnen worden. Meer informatie over formulieren.

Er zijn twee betaalmogelijkheden. U kunt de klant laten betalen voor het plaatsen van de vacature en u kunt de klant laten betalen voor het gebruik van de Vacature Topper optie. Een Vacature Topper wordt bovenaan de pagina getoond op Vacatureplaats.

Verwijder het vinkje achter Gratis als u de klant wilt laten betalen voor het plaatsen van een vacature. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Plaats een vinkje achter Vacature Topper op Vacatureplaats als u de klant de Vacature Topper optie wilt geven. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Als u de klant laat betalen voor het plaatsen van een vacature vul dan bij E-mailadres betalingsbevestiging in op welk e-mailadres u de bevestiging van de betaling wilt ontvangen.