Vacature

Per direct Back-end developer gezocht! Lees meer

Faq question

Hoe configureer ik de Uitzendbureau Website plugin?

Nadat de plugin is geactiveerd staat in WordPress het menu Uitzendbureau website. Hier kunnen alle opties van de plugin worden geconfigureerd. Daarnaast kunnen er o.a. shortcodes en widgets gebruikt worden om functionaliteiten toe te voegen.

Configuratie opties via het menu Uitzendbureau website:

Uitzendbureau Website

Algemeen

Hier kan de verbinding met de Uitzendplaats API worden ingesteld. Voer het Uitzendplaats token en de bijbehorende Uitzendplaats API url in die u van Uitzendplaats hebt gekregen. Nadat de instellingen zijn opgeslagen toont Verbinding actief of de verbinding actief is.

Vink Opschonen database bij verwijderen aan als u alle configuratie opties uit de database wilt opschonen bij het verwijderen van de plugin. Wij adviseren om deze optie pas aan te vinken als u 100% zeker weet dat u de plugin niet meer wilt gebruiken.

Vacatures

Hier kunnen de vacature pagina’s worden ingesteld.

Maak voor elk genoemde onderdeel dat u op uw website wilt gebruiken een pagina aan en voer in het veld van dit onderdeel de slug van de pagina (bijvoorbeeld ‘vacature’). U kunt ook een subpagina instellen door de slug van de hoofdpagina, een ‘/’ en de slug van de subpagina in te vullen. Bijvoorbeeld ‘vacatures/vacature’.

Voeg hiernaast aan elke hiervoor aangemaakte pagina de bijbehorende shortcode toe. Lees meer over de shortcodes.

Vink Laat recruiterfoto zien aan als u wilt dat de foto van de recruiter bij vacatures getoond wordt.

Kandidaten

Maak voor elk genoemde onderdeel dat u op uw website wilt gebruiken een pagina aan en voer in het veld van dit onderdeel de slug van de pagina (bijvoorbeeld kandidaat’). U kunt ook een subpagina instellen door de slug van de hoofdpagina, een ‘/’ en de slug van de subpagina in te vullen. Bijvoorbeeld ‘kandidaten/kandidaat’.

Voeg hiernaast aan elke hiervoor aangemaakte pagina de bijbehorende shortcode toe. Lees meer over de shortcodes.

Opmaak

Hier kan de opmaak worden ingesteld. Voer bij ronding hoeken en lettergrootte een heel getal in (bijvoorbeeld 8 en 16). De verschillende kleuren kunnen met de kleurenkiezers worden ingesteld.

Vacature afbeelding

Hier kan de vacature afbeelding worden ingesteld.

Uit : Geen vacature afbeelding.
Voorkant samenvatting : Vacature afbeelding in de samenvatting bovenaan de vacature.
Achter samenvatting : Vacature afbeelding als achtergrond van de samenvatting bovenaan de vacature.
Achter vacature : Vacature afbeelding als achtergrond van de hele vacature. 

Meer informatie over het instellen van een vacature afbeelding.

Google Maps

Voer de Google API key in als u shortcodes en/of widgets wilt gebruiken die kaarten tonen met vacatures of kandidaten.

Google reCAPTCHA V3

Hier kan Google reCAPTCHA V3 worden worden ingesteld. Vul de Sitesleutel en Geheime sitesleutel in als u Google reCAPTCHA V3 wilt gebruiken om de plugin formulieren te beschermen tegen spam bots.

Kaart

Hier kunnen de kaarten worden ingesteld. Vul deze velden als u shortcodes en/of widgets wilt gebruiken die kaarten tonen met vacatures of kandidaten.

Breedtegraad (latitude) en Lengtegraad (longitude) hebben betrekking op het centrum van de kaart die u wilt tonen. Breedtegraad = 52.1052292 en Lengtegraad = 5.2313052 toont het midden van Nederland centraal op de kaart.

Vul Zoomniveau met een geheel getal tussen 0 (Wereld uitzoomen) en 18 (maximaal zoomniveau). Zoomniveau = 6 is het standaard zoomniveau.

Formulieren

Alle formulieren van de plugin kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Formulieren.

Geef met Zichtbaar aan of het betreffende veld getoond moet worden op het formulier en met Verplicht of het een verplicht veld moet zijn. Sommige velden zijn altijd verplicht, daarvan zijn de instellingen dus niet te wijzigen.

Meer informatie over het instellen van formulieren.

Sjablonen

Sjablonen voor de vacature detail of de kandidaat detail pagina’s  kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Sjablonen.

U kunt hier aangeven welke gegevens u wel of niet wilt tonen op de vacature detail of de kandidaat detail pagina’s.

Meer informatie over het instellen van pagina sjablonen.

Filters

Filters voor de overzichtspagina met vacatures kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Filters.

In Uitzendplaats kunnen voor de vacatures categorieën en tags worden ingesteld. Deze categorieën en tags kunnen in de Uitzendbureau Website plugin gebruikt worden om vacatures te filteren. Hier kunt u aangeven welke categorieën er gebruikt moeten worden in het filter, er kunnen maximaal drie categorieën worden aangevinkt.

Nadat de categorieën zijn aangevinkt wordt het filter links naar het overzicht met vacatures getoond.

Meer informatie over het instellen van filters.

Betaling

Promotiecode aanmaken

Promotiecodes voor het plaatsen van een vacature kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Betaling.

Er kunnen vijf verschillende promotiecodes aangemaakt worden. Gebruik Promotiecode genereren om een nieuwe promotiecode aan te maken en Verwijder code om een promotiecode te verwijderen. Gebruik Opslaan om de wijzigingen vast te leggen.

Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar, de promotiecodes kunnen op beide gebruikt worden. Meer informatie over formulieren.

Instellingen verkoopprijs per vacatureformulier

Betalingen voor het plaatsen van een vacature kunnen ingesteld worden via menu Uitzendbureau website -> Betaling.

Er zijn twee vacatureformulieren beschikbaar die verschillend ingesteld en naast elkaar gebruikt kunnen worden. Meer informatie over formulieren.

Er zijn twee betaalmogelijkheden. U kunt de klant laten betalen voor het plaatsen van de vacature en u kunt de klant laten betalen voor het gebruik van de Vacature Topper optie. Een Vacature Topper wordt bovenaan de pagina getoond op Vacatureplaats.

Verwijder het vinkje achter Gratis als u de klant wilt laten betalen voor het plaatsen van een vacature. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Plaats een vinkje achter Vacature Topper op Vacatureplaats als u de klant de Vacature Topper optie wilt geven. Vul bij Prijs plaatsen vacature Excl. BTW in welk bedrag er exclusief btw betaald moet worden, het minimale bedrag is € 10,00.

Betalingsbevestiging

Als u de klant laat betalen voor het plaatsen van een vacature vul dan bij E-mailadres betalingsbevestiging in op welk e-mailadres u de bevestiging van de betaling wilt ontvangen.

Meer informatie over het laten betalen van klanten voor het plaatsen van een vacature.

 

Meer informatie over het toevoegen van functionaliteiten m.b.v. shortcodes.

Meer informatie over het toevoegen van functionaliteiten m.b.v. widgets.